Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bloom Booster 5 L

Bloom Booster 5 L je močan stimulator cvetenja in poveča metabolne aktivnosti z uporabo bio stimulansov in organskih ojačevalcev presnove. Z uporabo Bloom Booster-ja bodo vaši pridelki boljšega okusa.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0347

Dostava: 1 - 2 dni

85,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Terra Aquatica Bloom Booster 5 L

Bloom Booster 5 L je močan stimulator cvetenja in poveča metabolne aktivnosti z uporabo bio stimulansov in organskih ojačevalcev presnove. Z uporabo Bloom Booster-ja bodo vaši pridelki boljšega okusa.

Uporaba:

Za cvetenje in veliko fruktifikacijo! Terra Aquatica Bloom Booster poveča metabolne aktivnosti z uporabo bio stimulansov in organskih ojačevalcev presnove. Z uporabo Bloom Booster-ja bodo vaši pridelki boljšega okusa.

Uporaba:

  • Uporaba je mogoča z vsemi hranili v vsakem substratu. Bloom Booster je primeren za vse rastline v fazi cvetenja.

​Doziranje:

  • Hidroponika ali zemlja: 3 ml do 5 ml na 1 liter vode.
  • Foliarno: 3 ml na 1 liter vode.

Tip gnojila NPK:

  • 0,5 – 0,1 – 1

Sestava:

  • Dušik (N skupni) 0.5 % (0.5 % topljivega v vodi), razpoložljiv fosforjev pentoksid (P2O5) 0.10 %, topljiv kalijev oksid (K2O) 1.0 %


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 7 kg

Dobro je vedeti

Biobizz

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE