Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Boost 5 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna Boost 5 L je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0167

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

230,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Canna Boost 5 L

Canna Boost 5 L je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos. Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze. Dostopnost do hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov, kar nam zagotavlja Canna Boost ob uporabi skupaj z PK 13/14.

Večina boosterjev so samo dodatno hranilo, Canna Boost za razliko od ostalih pa resnično izboljša metabolizem (imunski sistem) in zdravje.

Večji donosi v kombinaciji s Canna PK 13/14.

Canna Boost ni hranilo ampak dodatek, ki zvišuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrejšemu cvetenju

Vsebuje tudi naravne regulatorje za cvetenje, ki pomagajo k bolj enakomernemu in močnejšemu cvetenju (rastlina je tudi bolj odporna na razne bolezni). Pripomore tudi k boljšemu in močnejšemu okusu.

Doziranje in uporaba:

  • 1:500 (20ml na 10 liter vode).
  • Razmerje 1:250 oziroma 40ml na 10 liter vode za dodatno spodbudo cvetenj.
  • Nasvet: Pred uporabo dobro pretresite vsebino. Mešanico gnojil porabite v 4 dneh.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Hesi

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila in dodatki, Namakanje, Vodne Pumpe

499,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.