Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna CalMag Agent 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna CalMag Agent 1 L  je aditiv z kalcijem in magnezijem, namenjen za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih in hidroponiki.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean01820

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

13,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Canna CalMag Agent 1 L

Canna CalMag Agent 1 L je aditiv z kalcijem in magnezijem, namenjen za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih in hidroponiki.

Če živite v območju z mehko vodo, potem morate uporabljati novo izdan produkt, agent CalMag od Canna. Canna CalMag Agent (1l), razvit zaradi priljubljenega povpraševanja, pomaga pri utrjevanju mehke vode, tako da v hranilno raztopino vnese dodatne količine kalcija in magnezija.

Mehka voda ima na splošno vrednost odčitavanja približno 0,2, optimalna raven za močno in zdravo rast rastlin pa je med 0,4 in 0,7. Če uporabljate sredstvo Canna CalMag, ne bo samo dodalo prepotrebnega kalcija in magnezija, temveč bo tudi dvignilo EC na potrebno raven.

Z uporabo sredstva Canna CalMag Agent, skupaj s povečanjem ES, se bo izboljšala absorpcija hranil rastlin in zmanjšale pomanjkljivosti, kar bo povzročilo močnejše in bolj zdrave rastline z izboljšano pridelavo sadja in cvetov.

Canna CalMag Agent se lahko uporablja tudi na območjih s trdo vodo, katerih vrednost odčitavanja EC je večja od 0,8, vendar Canna svetuje, da je treba za prvo zmanjšanje vrednosti EC uporabiti filter za povratno osmozo (RO), nato pa sredstvo CalMag dodati, dokler EC ne doseže zahtevano 0,4.-0,7.

Lastnosti:

 • Idealno razmerje med Ca in Mg (3 : 1)
 • Močno koncentriran
 • Izboljša slabo kakovost vode
 • Izboljša vnos hranil
 • Močnejše, bolj zdrave rastline
 • Zmanjša dovzetnost za pomanjkanje / bolezni
 • Pomaga pri stabilizaciji ravni ES v regijah z mehko vodo
 • Zagotavlja dodatne ravni kalcija in magnezija
 • Spodbuja bolj zdravo in močnejšo rast rastlin
 • Izboljša pridelavo sadja in cvetov
 • Lahko se uporablja v regijah s trdo vodo pri uporabi povratne osmoze (RO)
 • Canna CalMag Agent je tudi zelo koncentrirana formula, zato je le 1 ml na liter vode vse, kar je potrebno za izboljšanje zdravja, rasti in pridelave cvetov vaših rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg
KOLIČINA

250ml, 1Lit, 5Lit

Dobro je vedeti

Protect

Protect so izdelki, ki zagotavljajo zaščito pred vsemi vrstami stresa, ki nastanejo pri gojenju rastlin z LED, HPS svetili ali pa tudi zunaj, ko so izpostavljene visokim temperaturam

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila in dodatki, Namakanje, Vodne Pumpe

499,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.