Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Dense 500 Gram

Dense 500 Gram zagotavlja vašim rastlinam kalij v bolj koncentrirani obliki. Dodajanje kalija zagotovi boljši pridelek in kvaliteto. Kalij je pomemben katelizator pri aktivaciji več kot 80 različnih encimov, kateri imajo edinstveno specifično funkcijo pri rastlinah.

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2030

Dostava: 1 - 2 dni

39,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Dense 500 Gram

Dense 500 Gram zagotavlja vašim rastlinam kalij v bolj koncentrirani obliki. Dodajanje kalija zagotovi boljši pridelek in kvaliteto. Kalij je pomemben katelizator pri aktivaciji več kot 80 različnih encimov, kateri imajo edinstveno specifično funkcijo pri rastlinah. Povečane količine kalija v cvetenju pomagajo prenašati sladkorje in eterična olja.

Uporaba in prednosti:

Podpora pri fotosintezi in proizvodnji sladkorja poveča vsebnost beljakovin in izboljša premestitev vitalnih tekočin. Opazno povečanje eteričnega olja pri rastlinah.

Doziranje:

Enkrat tedensko uporabite 4-8 gramov na 3.8 litra vode.

Uporabite v zadnjih 3. tednih cvetenja, da omogočite še fazo izpiranja z vodo.

Zemlja/ kokos vlakna:

1- 2 grama na 1 liter vode ali 4- 8 grama na 3.8 litra vode

Hidroponika: 

1 gram na 1 liter vode ali 4 grame na 3.8 litra hranilne raztopine

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE