Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Drip Clean 1 L

Drip Clean 1 L je zelo koristno sredstvo za vse vodne sisteme, kateri uporabljajo sistem kapljičnega namakanja. Drip Clean deluje kot magnet, odstrani vse delce odvečne soli, apnenca,  umazanije iz namakalnih cevi, tako da ostanejo cevi, odprte in čiste.

Proizvajalec: 

House & Garden
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0238

Dostava: 1 - 2 dni

25,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Drip Clean 1 L

House & garden Drip Clean 1 L je zelo koristno sredstvo za vse vodne sisteme, kateri uporabljajo sistem kapljičnega namakanja. Drip Clean deluje kot magnet, odstrani vse delce odvečne soli, apnenca,  umazanije iz namakalnih cevi, tako da ostanejo cevi, odprte in čiste.

Poleg tega Drip Clean daje vašim rastlinam boljši zagon, kateri izboljša njihovo rast in vitalnost.

Doziranje:

  • 1ml na 10L vode.

OPOZORILO: čim se prah navlaži postane kisel in lahko poškoduje kožo. Priporočamo da med delom uporabljate zaščitna očala in zaščitne rokavice. V primeru da pride v oči ali da pride v kontakt s kožo močno splahnite. V primeru da ga zaužijete, poiščite pomoč pri zdravniku takoj!   Hraniti izven dosega otrok!!  

Dodatne informacije

Teža 1,3 kg

Dobro je vedeti

Plagron

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV 44,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE