BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Elan (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Crazy Hills
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1970

Dostava: 1 - 2 dni

39,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Organski spodbujevalec rasti Crazy Hills Élan 1 L

Élan je zasnovan za povečanje encimske aktivnosti in absorpcije hranil v rastlini z bistvenim izboljšanjem metabolizma rastline. Popolna mešanica Fulvične in Huminske kisline je dopolnjena z aminokislinami, ki so osnovni gradniki beljakovin, ki so ključne za zdrav razvoj rastlin. Vsebuje tudi arktične alge – polne elementov v sledovih, beljakovin, vitaminov, naravnih regulatorjev rasti rastlin in encimov.

Dodajte Élan skozi obdobje rasti in cvetenja, da povečate vsebnost sladkorja v svoji rastlini, kar ima za posledico večje, bolj sladke in čudovite cvetove, sadje in popke. Zagotavlja hiter razvoj in rast korenin ter pomaga rastlini, da se odzove na okoljski stres s krepitvijo naravnega obrambnega sistema.

Élan je biostimulant, “individualno odobren v skladu z §9a DMG 1994” za hobi vrtnarstvo, profesionalno vrtnarstvo in kmetijstvo, in je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primeren za ekološko kmetovanje.

LASTNOSTI:

          Spodbuja pridelavo korenin

          Preprečuje odpadanje plodov in listov v zgodnjih fazah

          Spodbuja delitev in povečanje celic, cvetenje, plodovanje in tvorjenje semen

          Izboljša proizvodnjo terpenov med cvetenjem z okrepitvijo imunskega sistema

SUROVINE:

          Morske alge (izvleček iz Ascophyllum nodosum), huminske kisline, aminokisline, železov kelat, voda

SESTAVA:

          75 % organske snovi

          Makrohranila: 0,9 % N (Dušik), 0,01 % P2O5 (Fosfat), 0,5 % K2O (Kalijev oksid), topen v vodi

UPORABA:

          Élan je zasnovan za pridelavo vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cveticami, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončkih, brez tal in gojiščih. Uporabite zdravilo Élan vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem v prvem tednu po presajanju.

          Splošno hranjenje: Zmešajte 10 – 40 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.

          Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.

          Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 – 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.

          Hidroponika: 20 – 40 ml / 1000 L hranilne raztopine med gojenjem

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Canna

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.