Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Final Part 1 L

Terra Aquatica Final Part 1 L je gnojilo, ki se uporablja v končni fazi cvetenja in za vse načine gojenja kot so; hidroponika, zemlja in kokos substrat. FinalPart 1 L za pospeševanje razvoja plodov in za izboljšanje njihovih aktivnih substanc.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0368

Dostava: 1 - 2 dni

11,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Gnojilo za končno fazo cvetenja T.A. Final Part 1 L

Terra Aquatica Final Part 1 L je gnojilo, ki se uporablja v končni fazi cvetenja in za vse načine gojenja kot so; hidroponika, zemlja in kokos substrat. FinalPart 1 L za pospeševanje razvoja plodov in za izboljšanje njihovih aktivnih substanc.

Vsebuje vse tiste sestavine, ki jih rastlina potrebuje za dokončanje ciklusa cvetenja in fruktifikacije. Posebno pozornost je potrebno nameniti doziranju. Na koncu svojega življenjskega ciklusa je rastlina oslabela, zato ji gnojilo povrne življenjske moči in ji omogoča ponovni razcvet.

Lastnosti:

 • V rastlini sproži signale, ki jo opozarjajo, da je na koncu svojega življenjskega ciklusa (rastlina se razcveti in pospeši fruktifikacijo z namenom, da se razmnoži še preden odmre)
 • Spodbuja rastlino k povečanju obrambe in posledično tudi svojih aktivnih funkcij
 • Rastlino oskrbuje z vsemi potrebnimi minerali
 • V primeru, da rastlina akumulira nitrat ali oligo-elemente, ji olajša metabolizacijo teh odpadnih snovi in posledično izboljša tudi okus pridelka
 • Izdelek je narejen na osnovi mineralnih soli
 • Omogoča, da pridelek hitreje privedemo do njegove končne faze, se pravi, še preden le-tega uniči vlažno in hladno obdobje
 • Zagotavlja tudi hitrejši razvoj poznejših rastlin
 • V primeru napada patogenih klic ali insektov, zagotavlja pospešen ciklus ter pridobivanje pridelkov, preden le-ti propadejo
 • Nazadnje pa omogoča povečanje aktivnih funkcij zdravilnih, aromatičnih in kulinaričnih rastlin

Kako uporabljati:

 • V hidroponiki: zamenjajte staro hranilno raztopino z vodo s prilagojenim pH, dodajte do 5 ml/L FinalPart®, da se ujema ali rahlo preseže vaš prejšnji EC (do 2,6) in dobro premešajte. Delujte 10 dni ali po potrebi, nato uporabite FlashClean® za dokončanje ali neposredno pobiranje pridelka.
 • V substratu: nanesite v vodi s prilagojenim pH do 4 ml/L, da se ujema ali nekoliko preseže vaš prejšnji EC (do 2,0). Nanašajte, dokler listi ne porumenijo in/ali dokler ni zadovoljivo zorenje. To lahko traja od 10 do 20 dni. Nato uporabite FlashClean® za dokončanje ali neposredno pobiranje pridelka.

Izkušeni pridelovalci lahko uporabijo FinalPart® za upravljanje vodnega stresa, da povečajo koncentracijo aktivnega glavnika in zmanjšajo cepljenje v kulturi mehkega sadja: ciljna EC 2,6 ms v vodi in ciljna EC 2,0 ms v tleh.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Canna

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE