BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Final Part 10 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0352

Dostava: 1 - 2 dni

72,27  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Terra Aquatica Ripen.

Ripen se uporablja v končni fazi cvetenja. Primeren za gojenje rastlin na zemlji, kokosovih vlaknih, hidroponiki in aeroponiki. Ripen pospešuje razvoj ploda saj vsebuje vse sestavine, ki jih rastlina potrebuje v fazi cvetenja in fruktifikacije z namenom, da se razcveti še preden odmre.

Ripen gnojilo opozori rastlino, da je gre proti koncu svojega življenjskega cikla. Z uporabo Ripen gnojila se rastlina razcveti in pospeši fruktifikacijo.

 Spodbuja rastlino k povečanju obrambe in posledično tudi svojih aktivnih funkcij

Ripen oskrbi rastlino z vsemi potrebnimi minerali. V primeru, da rastlina akumulira nitrat ali oligo-elemente, ji olajša metabolizacijo teh odpadnih snovi in posledično izboljša tudi okus pridelka.

Izdelek je narejen na osnovi mineralnih soli.

Ripen gnojilo omogoča, da pridelek hitreje privedemo do končne faze, se pravi še preden ga uniči vlažno in hladno obdobje. Poleg tega nam zagotavlja tudi hitrejši razvoj poznejših rastlin

V primeru napada patogenih klic ali insektov
, zagotavlja pospešen ciklus ter pridobivanje pridelkov, preden le-ti propadejo. Nazadnje pa omogoča povečanje aktivnih funkcij zdravilnih, aromatičnih in kulinaričnih rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

Biobizz

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.