BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Final Part 10 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Terra Aquatica Final Part 10 L je gnojilo, ki se uporablja v končni fazi cvetenja in za vse načine gojenja kot so; hidroponika, zemlja in kokos substrat.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0352

Dostava: 1 - 2 dni

76,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Gnojilo za končno fazo cvetenja T.A. Final Part 10 L

Terra Aquatica Final Part 10 L je gnojilo, ki se uporablja v končni fazi cvetenja in za vse načine gojenja kot so; hidroponika, zemlja in kokos substrat. Final Part 1 L za pospeševanje razvoja plodov in za izboljšanje njihovih aktivnih substanc. Vsebuje vse tiste sestavine, ki jih rastlina potrebuje za dokončanje ciklusa cvetenja in fruktifikacije. Posebno pozornost je potrebno nameniti doziranju. Na koncu svojega življenjskega ciklusa je rastlina oslabela, zato ji gnojilo povrne življenjske moči in ji omogoča ponovni razcvet.

Lastnosti:

 • V rastlini sproži signale, ki jo opozarjajo, da je na koncu svojega življenjskega ciklusa (rastlina se razcveti in pospeši fruktifikacijo z namenom, da se razmnoži še preden odmre)
 • Spodbuja rastlino k povečanju obrambe in posledično tudi svojih aktivnih funkcij
 • Rastlino oskrbuje z vsemi potrebnimi minerali
 • V primeru, da rastlina akumulira nitrat ali oligo-elemente, ji olajša metabolizacijo teh odpadnih snovi in posledično izboljša tudi okus pridelka
 • Izdelek je narejen na osnovi mineralnih soli
 • Omogoča, da pridelek hitreje privedemo do njegove končne faze, se pravi, še preden le-tega uniči vlažno in hladno obdobje
 • Zagotavlja tudi hitrejši razvoj poznejših rastlin
 • V primeru napada patogenih klic ali insektov, zagotavlja pospešen ciklus ter pridobivanje pridelkov, preden le-ti propadejo
 • Nazadnje pa omogoča povečanje aktivnih funkcij zdravilnih, aromatičnih in kulinaričnih rastlin

Kako uporabljati:

 • V hidroponiki: zamenjajte staro hranilno raztopino z vodo s prilagojenim pH, dodajte do 5 ml/L FinalPart®, da se ujema ali rahlo preseže vaš prejšnji EC (do 2,6) in dobro premešajte. Delujte 10 dni ali po potrebi, nato uporabite FlashClean® za dokončanje ali neposredno pobiranje pridelka.
 • V substratu: nanesite v vodi s prilagojenim pH do 4 ml/L, da se ujema ali nekoliko preseže vaš prejšnji EC (do 2,0). Nanašajte, dokler listi ne porumenijo in/ali dokler ni zadovoljivo zorenje. To lahko traja od 10 do 20 dni. Nato uporabite FlashClean® za dokončanje ali neposredno pobiranje pridelka.

Izkušeni pridelovalci lahko uporabijo FinalPart® za upravljanje vodnega stresa, da povečajo koncentracijo aktivnega glavnika in zmanjšajo cepljenje v kulturi mehkega sadja: ciljna EC 2,6 ms v vodi in ciljna EC 2,0 ms v tleh.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.