Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Flora Micro HW 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Mineralna gnojila za hidroponiko ali zemljo, Terra Aquatica TriPart Flora Micro HW 1 L, ki je na voljo v sestavi trde ali mehke vode, je temelj sistema, ki zagotavlja mikro in submikro hranila ter nekatera dopolnilna makro hranila.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0356

Dostava: 1 - 2 dni

15,05  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Mineralna gnojila za hidroponiko ali zemljo, Terra Aquatica TriPart Flora Micro HW 1 L, ki je na voljo v sestavi trde ali mehke vode, je temelj sistema, ki zagotavlja mikro in submikro hranila ter nekatera dopolnilna makro hranila. Uporabljajte Micro po navodilih skozi rast in cvetenje. To je osnovno gnojilo, ki se uporablja skupaj z Grow in Bloom, da bi vašim rastlinam dali vse hranilne snovi, ki jih potrebujejo za uspešno rast in cvetenje.

 

Uporaba:

  • Preden namešate gnojila uravnajte pH vode in ponovite merjenje pH, ko ste zmešali vsa gnojila.
  • Priporočen pH je od 5,5 do 6,5. Redno preverjajte pH vrednost.
  • Vsa navedena razmerja so primerna za hidro kulturo s substrati kamena volna, glinopor in kokosova šota.Pri gojenju na zemlji uporabljajte le polovično koncentracijo in to vsako drugo zalivanje.
  • Gnojila so močno koncentrirana, zato se jih dozira v majhnih količinah.
  • Vsako gnojilo mešajte posebej z vodo in ne na suho med sabo!
  • Elektrokonduktivnost je sorazmerna s kakovostjo vode. Prilagodite vrednosti z EC vode.
  • Flora Bloom se uporablja za trdo ali mehko vodo. Za vodo, ki vsebuje manj kot 70 mg/L kalcija (Ca), uporabite Floro Micro za mehko vodo.

Lastnosti:

  • Micro vsebuje mikroelemente, ki dovršijo delovanje rastline v kombinaciji z Grow in Bloom. Vsebuje tudi stabilizatorje, ki pripomorejo k ohranitvi sprejemljive vrednosti pH-ja v hranilni tekočini

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

SuperThrive

SuperThrive je super koncentriran hormon bio-stimulans. aditiv priporočljiv za uporabo pri gojenju tropskih rastlin, posebej Plumerije. Izredno učinkovit tudi pri spodbujanju nove rasti. Učinkovit pri uporabi vrtnih trat za ohranjanje fotosinteze ohranja klorofila ter ohranja trato lepo in zeleno.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE