Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Flora Micro HW 5 L

Mineralna gnojila za hidroponiko ali zemljo, Terra Aquatica TriPart Flora Micro HW 5 L, ki je na voljo v sestavi trde ali mehke vode, je temelj sistema, ki zagotavlja mikro in submikro hranila ter nekatera dopolnilna makro hranila.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1802

Dostava: 1 - 2 dni

54,01  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Mineralna gnojila za hidroponiko ali zemljo, Terra Aquatica TriPart Flora Micro HW 5 L, ki je na voljo v sestavi trde ali mehke vode, je temelj sistema, ki zagotavlja mikro in submikro hranila ter nekatera dopolnilna makro hranila. Uporabljajte Micro po navodilih skozi rast in cvetenje. To je osnovno gnojilo, ki se uporablja skupaj z Grow in Bloom, da bi vašim rastlinam dali vse hranilne snovi, ki jih potrebujejo za uspešno rast in cvetenje.

 

Uporaba:

  • Preden namešate gnojila uravnajte pH vode in ponovite merjenje pH, ko ste zmešali vsa gnojila.
  • Priporočen pH je od 5,5 do 6,5. Redno preverjajte pH vrednost.
  • Vsa navedena razmerja so primerna za hidro kulturo s substrati kamena volna, glinopor in kokosova šota.Pri gojenju na zemlji uporabljajte le polovično koncentracijo in to vsako drugo zalivanje.
  • Gnojila so močno koncentrirana, zato se jih dozira v majhnih količinah.
  • Vsako gnojilo mešajte posebej z vodo in ne na suho med sabo!
  • Elektrokonduktivnost je sorazmerna s kakovostjo vode. Prilagodite vrednosti z EC vode.
  • Flora Bloom se uporablja za trdo ali mehko vodo. Za vodo, ki vsebuje manj kot 70 mg/L kalcija (Ca), uporabite Floro Micro za mehko vodo.

Lastnosti:

  • Micro vsebuje mikroelemente, ki dovršijo delovanje rastline v kombinaciji z Grow in Bloom. Vsebuje tudi stabilizatorje, ki pripomorejo k ohranitvi sprejemljive vrednosti pH-ja v hranilni tekočini

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE