Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Great White Premium Mycorrhizae 113.4g

Great White Premium Mycorrhizae 113.4g je eden najpopolnejših  mycorrhizal izdelkov na tržišču. Vrhunska formula vsebuje 15 različnih vrst gliv, 11 različnih vrst koristnih bakterij in 2 vrsti Trichoderma- vse to v enem izdelku.

Proizvajalec: 

Plant Success
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0713

Dostava: 1 - 2 dni

49,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Great White Premium Mycorrhizae 113.4g

Great White Premium Mycorrhizae 113.4g je eden najpopolnejših  mycorrhizal izdelkov na tržišču. Vrhunska formula vsebuje 15 različnih vrst gliv, 11 različnih vrst koristnih bakterij in 2 vrsti Trichoderma- vse to v enem izdelku.

Great White je koncentrirana formula, ki zagotavlja uspešno kolonizacijo (razširitev) koreninskega sistema. Vodotopni prašek Great White zagotavlja takojšni razvoj korenin. Uporabnik si z eksplozivno rastjo korenin zagotovi večji pridelek, večjo rodnost in cvetenje. Poveča absorbcijo hranil in vode, kar je ključno za uspešno presaditev.

Ključ do zdravih in vitalnih korenin se začne z močnim koreninskim sistemom in živahen koreninski sistem se začne z Great White!

DOZIRANJE:

  • ( Hidroponika) 1 pakiranje (113,4 g) zadostuje za mešanico prib. 320 l vode. Zmešajte prah Great White z vodo in šele nato mešanico zljite v rezervoar.

DOZIRANJE:

  • (Zemlja, Coco): 1 pakiranje (11,4 g) zadostuje za prib. 10 kubična metra zemlje. Great White lahko uporabite enkrat na 2 tedna. Seme vstavite v vdolbinico v zemlji nato rahlo popršite s prahom Great White in prekrijte z zemljo, na koncu zaljite z vodo.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!    

Dodatne informacije

Teža 0,22 kg

Dobro je vedeti

Micoriza in koristne bakterije

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE