Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Green Buzz Organic Grow Liquid 5 L

Green Buzz Organic Grow Liquid 5 L je tekoče NPK-4-2-6 gnojilo za zdravo in uspešno rast. Gnojilo Organic Grow Liquid bo vaše rastline obogatil z vsem snovmi, ki jih potrebujejo za močno in uspešno rastno fazo.

Proizvajalec: 

Green Buzz Liquids
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07022

Dostava: 1 - 2 dni

66,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Green Buzz Organic Grow Liquid 5 L

Green Buzz Organic Grow Liquid 5 L je tekoče NPK-4-2-6 gnojilo za zdravo in uspešno rast. Gnojilo Organic Grow Liquid bo vaše rastline obogatil z vsem snovmi, ki jih potrebujejo za močno in uspešno rastno fazo. Vnaprej pripravljena formula rastlinam zagotavlja 50 % hranil takoj, medtem ko se učinek preostalih 50 % pokaže po 7–10 dneh, odvisno od mikrobne aktivnosti v rastnem mediju. Visoka kakovost sestavin, ki jih vsebuje gnojilo Organic Grow Liquid, pripomore k optimizaciji celične strukture in splošni odpornosti vaših rastlin na škodljivce in bolezni. Vaše rastline bodo naenkrat pripravljene za cvetenje.

Opomba:

  • Optimalna pH-raven hranilne raztopine (5,8–6,5) zagotavlja nenehno razpoložljivost vseh hranil.
  • Za optimalne rezultate priporočamo, da upoštevate naš gojitveni koledar. Za dodatne informacije si oglejte našo brošuro z informacijami o izdelku, ki je na voljo pri vašem lokalnem prodajalcu ali na spletu na www.gb-liquids.com.

Uporaba:

  • Prednost imajo priporočila uradnih svetovalnih centrov.
  • Pred vsako uporabo dobro pretresite.
  • Na dnu je lahko vidna tanka plast sredstva, ki se zlahka raztopi, ko sredstvo pretresete. To ne vpliva na kakovost.

Doziranje za zemljo in kokos substrat:

  • 1-3 ml/ 1 Liter vode
  • Za vse ostale substrate: 2-4 ml/ 1 Liter vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE