Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Cactus Focus 300 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Gnojilo za kakteje Growth Technology Cactus Focus 300 ml je koncentrirana tekoča naprava za gojenje kaktusov, ki zagotavlja veliko hranil, potrebnih za pravilno in zdravo rast.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0351

Dostava: 1 - 2 dni

5,48  Z vklj. DDV 4,65  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Cactus Focus 300 ml

Gnojilo za kakteje Growth Technology Cactus Focus 300 ml je koncentrirana tekoča naprava za gojenje kaktusov, ki zagotavlja veliko hranil, potrebnih za pravilno in zdravo rast. S pravilnim odmerkom medija vam bodo kaktusi delali lepe cvetove. Z uporabo Cactus Focusa lahko dobimo bolj zdrave in močne rastline, za katere bodo značilni bujni plodovi.
Cactus Focus vsebuje posebno formulo, ki jo med drugim sestavljajo huminska in fulvinska kislina, zahvaljujoč kateri imamo povečan potencial tal za absorpcijo vode in pozitivno vpliva na rodovitnost tal.

Izdelek se prodaja v embalaži po 38 ml.

Doziranje:

  • enostavno odtrgate zgornji čep in ga postavite na glavo v vazo kjer imate posajen kaktus.
  • Ne pozabite na zalivanje kaktusov saj v loncih in vazah se substrat presuši kar pa ni dobro za vaše sukulente. V naravi kaktusi prejmejo vodo v obliki jutranje rose, katera se prilepi na laske, trne od kaktusov.

V notranjih prostorih moramo te pogoje zagotavljati ročno! Gnojenje kaktusov pa je pomembno od Marca do avgusta.

Kaktusi cvetijo z prečudoviti cvetovi in cvetijo samo par dni. Ponavadi začne kaktus cveteti pri svoji starosti od 15 do 20 let.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

SuperThrive

SuperThrive je super koncentriran hormon bio-stimulans. aditiv priporočljiv za uporabo pri gojenju tropskih rastlin, posebej Plumerije. Izredno učinkovit tudi pri spodbujanju nove rasti. Učinkovit pri uporabi vrtnih trat za ohranjanje fotosinteze ohranja klorofila ter ohranja trato lepo in zeleno.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 152,15  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 152,15  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.