Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Cactus Focus 300 ml

Gnojilo za kakteje Growth Technology Cactus Focus 300 ml je koncentrirana tekoča naprava za gojenje kaktusov, ki zagotavlja veliko hranil, potrebnih za pravilno in zdravo rast.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0351

Dostava: 1 - 2 dni

5,48  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Growth Technology Cactus Focus 300 ml

Gnojilo za kakteje Growth Technology Cactus Focus 300 ml je koncentrirana tekoča naprava za gojenje kaktusov, ki zagotavlja veliko hranil, potrebnih za pravilno in zdravo rast. S pravilnim odmerkom medija vam bodo kaktusi delali lepe cvetove. Z uporabo Cactus Focusa lahko dobimo bolj zdrave in močne rastline, za katere bodo značilni bujni plodovi.
Cactus Focus vsebuje posebno formulo, ki jo med drugim sestavljajo huminska in fulvinska kislina, zahvaljujoč kateri imamo povečan potencial tal za absorpcijo vode in pozitivno vpliva na rodovitnost tal.

Izdelek se prodaja v embalaži po 38 ml.

Doziranje:

  • enostavno odtrgate zgornji čep in ga postavite na glavo v vazo kjer imate posajen kaktus.
  • Ne pozabite na zalivanje kaktusov saj v loncih in vazah se substrat presuši kar pa ni dobro za vaše sukulente. V naravi kaktusi prejmejo vodo v obliki jutranje rose, katera se prilepi na laske, trne od kaktusov.

V notranjih prostorih moramo te pogoje zagotavljati ročno! Gnojenje kaktusov pa je pomembno od Marca do avgusta.

Kaktusi cvetijo z prečudoviti cvetovi in cvetijo samo par dni. Ponavadi začne kaktus cveteti pri svoji starosti od 15 do 20 let.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE