Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Chilli Focus 1L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Tekoče gnojilo za čilije in paprike. Z uporabo Growth Technology Chilli Focus 1L bodo vaše rastline dobesedno eksplodirali od rasti! Čili Focus je natančno oblikovano gnojilo za potrebe čilijev in paprike, Chilli Focus ne vsebuje sečnine. Listje bo temno zelene barve, sadeži pa okusnejši.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0201

Dostava: 1 - 2 dni

10,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Tekoče Gnojilo za čilije, paprike Growth Technology Chilli Focus 1L

Tekoče gnojilo za čilije in paprike. Z uporabo Growth Technology Chilli Focus 1L bodo vaše rastline dobesedno eksplodirali od rasti! Čili Focus je natančno oblikovano gnojilo za potrebe čilijev in paprike, Chilli Focus ne vsebuje sečnine. Listje bo temno zelene barve, sadeži pa okusnejši.

Navodila:

  • Growth Technology Chilli Focus 1l je uravnovešeno hranilo, katero je potrebno uporabljati redno od samega začetka. 1 liter Chilli Focus je dovolj za pripravo 200 litrov hranilne raztopin.

Doziranje:

  • pokrovček plastenke vsebuje približno 20 ml
  • Za mlajše rastline in sadike: 5 ml Chilli Focus na 1 liter čiste vode, enkrat na teden oziroma pogosteje, če vidite da je rastlina še vedno v slabem stanju.
  • Vegetativno obdobje rasti je odvisno od sorte ter tehnike gojenja.
  • 5ml/ 1Liter vode vse do prvih znakov cvetenja. Po nastopu povečanja cvetenja pa 10ml/ 1Liter vode. (dodajajte tedensko).

TIP Gnojila:

  • NPK: 3,0-1,0-4,4

Sestava:

  • Makrohranila: dušik (N skupni) 2,98% (od česar nitratni dušik 2,8% in amonijski dušik 0,18%), fosforjev pentoksid (P2O5). 0,97% oziroma vodotopni fosfor (P) 0,42% in kalijev oksid (K2O) 4,39% oziroma kalij (K) 3,65% Sekundarna hranila: magnezij (Mg), žveplo (S), kalcijev oksid (CaO). 2,2% oziroma kalcij (Ca) 1,57% Mikrohranila: bor (B) 0,0108%, baker (Cu) kelatiran z EDTA 0,002%, železo (Fe) kelatirano z EDTA 0,0396%, mangan (Mn).  kelatiran z EDTA 0,0131%, molibden (Mo) 0,0012% in cink (Zn) kelatirano z EDTA 0,0036%. Vsebuje tudi: kobalt, nikelj, humična in fulvična kislina

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,2 kg

Dobro je vedeti

Canna

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE