BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Growth Technology Clonex 50ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0206

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

15,33  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Clonex.

Clonex je hormonsko sredstvo, katero se uporablja za ukoreninjenje potaknjencev. Priporočljivi mediji za potikanje potaknjencev so: zemlja, kamena volna, perlit in vermikulit. Med njimi so najbolj primerne kocke kamene volne ali eazy plug kocke, saj jih lahko premikamo in presajamo, ne da bi rastlina utrpela šok.

Navodila za uporabo:

Zagotovite vlažen prostor z temperaturo od 21 do 24°C. Najbolj primeren prostor za zagotavljanje vlažnosti je propagator. Izberite del na rastlini in zarežite pod kotom. Predlagamo, da uporabite podtaknjenec z vsaj parimi listi. Nato pomočite zarezani del v clonex caa 15mm globoko v substrat kocki. Poskrbite na škropljenje z mlačno vodo in ga položite v vlažen prostor, propagator!

Opazuje rastline par dni zapored in vzdržujte vlažnost kot tudi temperaturo. Ko rastlina zraste do željene višine jo presadite v lonec ali vazo.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi!   Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.