BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Growth technology Clonex Mist 750ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0209

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

15,90  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Growth technology Clonex Mist 750ml

Hormonsko sredstvo Clonex se uporablja za za ukoreninjenje potaknjencev. Priporočljivi mediji za potikanje potaknjencev so: kamena volna, perlit in vermikulit. Med njimi so najbolj primerne kocke kamene volne (rockwool), saj jih lahko premikamo ter presajamo, ne da bi potaknjenci utrpeli šok.

Navodila za uporabo: Rastline morajo biti v vlažnem prostoru; Priporočljiva temperatura je od 21 do 24°C. Najbolj primeren je propagator; Primerna vlažnost v prostoru je, kadar se na njem nabira kondenz; Izberemo del rastline, ki ga želimo odrezati; Na njem naj bodo vsaj štirje listi; Odrežemo z ostrim rezilom ali žiletko; Naredimo diagonalni rez, tako da dobimo večjo površino za korenine, pomočimo v Clonex in ga vtaknemo v 15 mm globoko kocko kamene volne; Poškropimo ga z mlačno vodo in položimo v propagator; Ko se prikažejo prve korenine, lahko začnemo potaknjence postopoma odkrivati, če so v propagatorju ali pa so pokriti s steklom; S tem dobijo rastline vedno več zraka; To počnemo postopoma, dokler jih ne vzamemo ven in jih nato presadimo v večjo kocko kamene volne; Majhne kocke damo v luknje od večjih Rockwool kock; Poskrbeti je potrebno za primerno drenažo vode; Posebno pozornost moramo nameniti mladim koreninam, ker so v tem obdobju krhke.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi!   Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.