Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Clonex Mist 750ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Growth technology Clonex Mist 750ml je pršilna meglica, enostavna za uporabo. Z pršenjem mladih sadik pospešujemo proces ukoreninjanja in hitrejše rasti korenin.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0209

Dostava: 1 - 2 dni

19,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Growth technology Clonex Mist 750ml

Growth technology Clonex Mist 750ml je pršilna meglica, enostavna za uporabo. Z pršenjem mladih sadik pospešujemo proces ukoreninjanja in hitrejše rasti korenin.

Pršilna meglica podjetja Clonex pomaga dosledno dosegati boljše rezultate pri kloniranju matičnih rastlin. Clonex Mist lahko preprosto razpršite po matični rastlini nekaj dni pred odvzemom potaknjenca. Ko želene mlade sadike s skalpelom ločimo od matične rastline, jih potopimo v kozarec, napolnjen s Clonex Rooting Gel.

Navodila za uporabo:

  • Mlade sadike položimo v kocke kamene volne, na primer Grodan.
  • Po namestitvi potaknjence še enkrat poškropimo s pršilno meglico Clonex. Neodvisni testi dr. Lynette Morgan iz Nove Zelandije so pokazali, da potaknjenci, ki so bili tretirani s Clonex Mist, tvorijo korenine 10 dni prej in razvijejo tudi do 30 % več korenin kot potaknjenci, ki so bili obdelani samo z vodo.

 

V idealnem primeru bi bilo treba za spodbujanje zdravega razvoja novih mladih rastlin uporabiti ogrevan propagator, tako da podnebne razmere ostanejo stabilne in ugodne za rast.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi!   Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.