Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Green AGE Grow 1L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Growth Technology Organsko gnojilo Green AGE Grow 1L. Gnojilo je namenjeno za gnojenje rastlin v fazi vegetacija in pozne rasti.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0605

Dostava: 1 - 2 dni

9,86  Z vklj. DDV 8,38  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Organsko gnojilo Green AGE Grow 1L. Gnojilo je namenjeno za gnojenje rastlin v fazi vegetacija in pozne rasti.

Green Age Organics Grow je oblikovan za povečanje absorpcije hranil in spodbuja biološko aktivnost. Poči z vsemi bistvenimi vsebinami, da prideliš dišeče cvetje in obilne letine in je primeren za gojenje v večini tal in kokosovih gojišč. Uporabite za povečanje dinamične vegetativne rasti

Gnojilo je primerno za gojenje rastlin v zemlji in kokosovih vlaknih. Green AGE Grow vsebuje mikro-elemente, fulvično in huminsko kislino in kompleksno mešanico karbo hidratov za boljše hranjenje mikrobov v prsti.

Doziranje:

  • 5ml na 1 Liter vode. pH 5.5-7.5, Gnojite tedensko.
  • Za kalčke, sadike in mlade rastline uporabite 2,5ml na 1 liter vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 152,15  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 152,15  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.