Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Green AGE Grow 1L

Growth Technology Organsko gnojilo Green AGE Grow 1L. Gnojilo je namenjeno za gnojenje rastlin v fazi vegetacija in pozne rasti.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0605

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Organsko gnojilo Green AGE Grow 1L. Gnojilo je namenjeno za gnojenje rastlin v fazi vegetacija in pozne rasti.

Green Age Organics Grow je oblikovan za povečanje absorpcije hranil in spodbuja biološko aktivnost. Poči z vsemi bistvenimi vsebinami, da prideliš dišeče cvetje in obilne letine in je primeren za gojenje v večini tal in kokosovih gojišč. Uporabite za povečanje dinamične vegetativne rasti

Gnojilo je primerno za gojenje rastlin v zemlji in kokosovih vlaknih. Green AGE Grow vsebuje mikro-elemente, fulvično in huminsko kislino in kompleksno mešanico karbo hidratov za boljše hranjenje mikrobov v prsti.

Doziranje:

  • 5ml na 1 Liter vode. pH 5.5-7.5, Gnojite tedensko.
  • Za kalčke, sadike in mlade rastline uporabite 2,5ml na 1 liter vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Metrop

METROP Distribucija gnojil za Slovenski in Hrvaški Trg!

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE