BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Growth Technology Liquid Oxygen 5l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Growth Technology Liquid Oxygen 5l zagotavlja koreninskemu sistemu pri rastlinah močan vir dodatnega kisika. Tekoči kisik preprečuje koreninske bolezni, še posebej pri gojenju na hidroponiki.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2034

Dostava: 1 - 2 dni

35,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Liquid Oxygen 5l

Growth Technology Liquid Oxygen 5l zagotavlja koreninskemu sistemu pri rastlinah močan vir dodatnega kisika. Tekoči kisik preprečuje koreninske bolezni, še posebej pri gojenju na hidroponiki.

Kaj je Liquid Oxygen?

Liquid Oxygen (tekoči kisik) je močna raztopina vodikovega peroksida (H2O2).

Ko se meša z vašo hranilno raztopino, se vodikov peroksid razgradi na molekulo vode (H2O) in kisikov atom (O). Nato se bo kisikov atom pridružil drugemu kisikovemu atomu in tvoril stabilno raztopljeno molekulo O2, ki “oksigenira” vodo ali pa bo napadla mikrobe ali druge organske molekule in jih razgradila. Na ta način tehnologija rasti – tekoči kisik ustvarja visoko oksigenirano in sterilno koreninsko območje. Korenine uspevajo v močno oksigenirani raztopini in pomanjkanje koreninskih bolezni zagotavlja, da ne dobijo gnilobe korenin.

Sterilna raztopina, ki jo ustvarja ta izdelek, pomeni, da ni primerna za ekološko gojenje ali za uporabo z drugimi proizvodi, ki vsebujejo ali potrebujejo prijazne mikrobe. Peroksid bo uničil te mikrobe skupaj z neprijaznimi vrstami, zaradi česar je ta izdelek neprimeren za uporabo v teh okoliščinah rasti.

Uporaba tekočega kisika?

Tekoči kisik se uporablja skozi celoten cikel rasti in cvetenja. Tekoči kisik je primeren za uporabo v katerem koli mediju/ substratu še posebej hidroponiki. Odsvetujemo uporabo tekočega kisika pri ekološkem kmetovanju saj tekoči kisik ne deluje dobro na mikrobe. Tekoči kisik je jedek in zahteva uporabo zaščitnih gumijastih rokavic.

Doziranje:

  • 1 ml tekočega kisika na 1 liter vode in dobro premešajte. Preverite pH vrednost.

 

POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in rokavice! Zaščitite oči! Čuvajte izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila, Namakanje, Vodne Pumpe

599,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.