BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

GuanKalong Bat Guano Peleti 1 kg

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Gnojilo Guanokalong v peletih je 100% naravno super gnojilo iz netopirjevih iztrebkov.

Proizvajalec: 

GuanKalong
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0679

Dostava: 1 - 2 dni

13,69  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

GuanKalong Bat Guano Peleti 1 kg

Gnojilo Guanokalong v peletih je 100% naravno super gnojilo iz netopirjevih iztrebkov, ki bo poskrbelo za enakomernejše sproščanje elementov v substrat. Gnojilo je bogato z mikro in makro elementi, poleg tega pa vsebuje tudi potrebne encime. Skrbi za povečanje rastlinam koristnih bakterij v območju korenin.

Sestava: je iz N=1%, P=10%, K=2%, Ca=15%, Mg=0,08, mikroelementi, encimi.

Uporaba: Uporablja se ga tako v notranjih sistemih za gojenje rastlin, kot za gojenje na prostem. V različnih šotnih substratih, zemlji in kokosovih substratih.

Doziranja: Notranja uporaba: zmešajte 1kg izdelka s 100 do 200 L vode za prvi teden gnojenja. Oziroma 50g Guanokalong peletov v 15 L vazi. Za manjše rastline se priporoča razmerje mešanja  100 g peletov s substratom.

Gnojilo Guano kalong se lahko uporablja kot odličen dodatek NPK gnojilom. Saj je precej bogat s fosforjem, vsebuje pa malo dušika in kalija.

Za gojenje rastlin na prostem, uporabite 100 g peletov na rastlino, vsake 2 meseca. Uporabljati začnite v mesecu Aprilu. Odmerke prilagodite glede na sortno značilno, bujnost rastline. Lahko ga zmešate z substratom in ga položite na vrh zemlje kot prekrivko. Razmerje 1 kg na 10m².

Presajanje napolnite 1/3 – 15 L vaze z  izbranim substratom, nato pa nasujte plast Guanokalonga (približno 100g). Nato dosujte rastlino z medijem do roba vaze.

Dodajte 400g Guanokalonga z izbranim 50 L substratom zemlje ali kokosa in substrat boste lahko ponovno uporabili najmanj 2x.

Opazili boste, kako imajo vaša zelišča bolj poln in slajši okus, prav tako vsi plodovi, sadje in zelenjava.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Protect

Protect so izdelki, ki zagotavljajo zaščito pred vsemi vrstami stresa, ki nastanejo pri gojenju rastlin z LED, HPS svetili ali pa tudi zunaj, ko so izpostavljene visokim temperaturam

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.