Spoštovani, dne 25.10.2023 bo skladišče zaprto. Vsa prejeta spletna naročila bodo odpremljena z GLS kurirjem, dne 26.10.2023. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje. Lep pozdrav, Budseason. Eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Bio Grow 1 L

Gnojilo Hesi Bio Grow 1 L je 100 % naravno in vegansko za fazo rasti in je narejen na osnovi rastlinskih izvlečkov.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0234

Dostava: 1 - 2 dni

15,90  Z vklj. DDV 13,51  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi Bio Grow 1 L

Gnojilo Hesi Bio Grow 1 L je 100 % naravno in vegansko za fazo rasti in je narejen na osnovi rastlinskih izvlečkov.

N-P-K: 4-0,5-5

Bio Hesi Grow je gnojilo, posebej zasnovano za fazo rasti vaših rastlin. Temelji na zelo uspešnem konceptu Hesi TNT Complex, vendar je 100% ekološko in vegansko – tako da lahko gnojite brez čiste vesti, kar zadeva okolje in vaše zdravje.

Nežno in močno gnojenje hkrati

Bio Hesi Grow mladih rastlin ne obremeni tako hitro kot običajna gnojila. Kljub temu se hitro doseže močna rast stebel in listov. Vaše rastline se lahko hitro stabilizirajo in hitro postanejo odporne na bolezni in škodljivce.

N-P-K v pravem razmerju – iz čistih rastlinskih izvlečkov

Bio Hesi Grow vsebuje N-P-K v razmerju 4-0,5-5. Ker vaše rastline v fazi rasti potrebujejo precej več dušika kot fosfata, je Hesi ustrezno prilagodil vsebnost fosfata. To med drugim preprečuje, da bi se substrat razsolil, saj to hranilo v fazi rasti skoraj ni potrebno. Ker se Bio Hesi Grow zelo hitro absorbira, se hranila hitro premaknejo na mesta, kjer so potrebna. To omogoča vašim rastlinam, da razvijejo goste veje in liste – pomemben predpogoj za poznejše cvetenje in bogat pridelek.

Primerno za vse načine gojenja in substrate

Ne glede na to, ali gojite v zemlji, kokosu ali s hidroponskim sistemom, v zaprtih prostorih ali na prostem, je Bio Hesi Grow idealen. Bio Hesi Grow se lahko uspešno uporablja celo pri vertikalnem vrtnarjenju. Ker to gnojilo ne kristalizira kot nekatera mineralna gnojila in ne vsebuje velikih suspendiranih delcev, ne maši kapalnikov ali mikro šob.

Tehnične podrobnosti:

N-P-K: 4-0,5-5

Odmerjanje:

  • 50 ml na 10 L vode

Uporaba:

  • Gnojite 1-2x tedensko (odvisno od sorte rastline in njene velikosti)

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

25,00  Z vklj. DDV 21,25  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV 11,95  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE