Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Bio Grow 1 L

Gnojilo Hesi Bio Grow 1 L je 100 % naravno in vegansko za fazo rasti in je narejen na osnovi rastlinskih izvlečkov.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0234

Dostava: 1 - 2 dni

15,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi Bio Grow 1 L

Gnojilo Hesi Bio Grow 1 L je 100 % naravno in vegansko za fazo rasti in je narejen na osnovi rastlinskih izvlečkov.

N-P-K: 4-0,5-5

Bio Hesi Grow je gnojilo, posebej zasnovano za fazo rasti vaših rastlin. Temelji na zelo uspešnem konceptu Hesi TNT Complex, vendar je 100% ekološko in vegansko – tako da lahko gnojite brez čiste vesti, kar zadeva okolje in vaše zdravje.

Nežno in močno gnojenje hkrati

Bio Hesi Grow mladih rastlin ne obremeni tako hitro kot običajna gnojila. Kljub temu se hitro doseže močna rast stebel in listov. Vaše rastline se lahko hitro stabilizirajo in hitro postanejo odporne na bolezni in škodljivce.

N-P-K v pravem razmerju – iz čistih rastlinskih izvlečkov

Bio Hesi Grow vsebuje N-P-K v razmerju 4-0,5-5. Ker vaše rastline v fazi rasti potrebujejo precej več dušika kot fosfata, je Hesi ustrezno prilagodil vsebnost fosfata. To med drugim preprečuje, da bi se substrat razsolil, saj to hranilo v fazi rasti skoraj ni potrebno. Ker se Bio Hesi Grow zelo hitro absorbira, se hranila hitro premaknejo na mesta, kjer so potrebna. To omogoča vašim rastlinam, da razvijejo goste veje in liste – pomemben predpogoj za poznejše cvetenje in bogat pridelek.

Primerno za vse načine gojenja in substrate

Ne glede na to, ali gojite v zemlji, kokosu ali s hidroponskim sistemom, v zaprtih prostorih ali na prostem, je Bio Hesi Grow idealen. Bio Hesi Grow se lahko uspešno uporablja celo pri vertikalnem vrtnarjenju. Ker to gnojilo ne kristalizira kot nekatera mineralna gnojila in ne vsebuje velikih suspendiranih delcev, ne maši kapalnikov ali mikro šob.

Tehnične podrobnosti:

N-P-K: 4-0,5-5

Odmerjanje:

  • 50 ml na 10 L vode

Uporaba:

  • Gnojite 1-2x tedensko (odvisno od sorte rastline in njene velikosti)

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

SuperThrive

SuperThrive je super koncentriran hormon bio-stimulans. aditiv priporočljiv za uporabo pri gojenju tropskih rastlin, posebej Plumerije. Izredno učinkovit tudi pri spodbujanju nove rasti. Učinkovit pri uporabi vrtnih trat za ohranjanje fotosinteze ohranja klorofila ter ohranja trato lepo in zeleno.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE