BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hesi bloom complex 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

HESI Gnojilo za zemljo – Bloom kompleks za fazo cvetenja.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0405

Dostava: 1 - 2 dni

12,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

HESI Gnojilo za zemljo – Bloom kompleks za fazo cvetenja.

HESI Bloom Complex zagotavlja vse potrebne snovi cvetočim rastlinam za njihove dodatne potrebe med cvetenjem. Poleg prehrane (dušik, fosfor, kalij, magnezij, kalcij, elementi v sledovih itd.). HESI Bloom Complex je obogaten tudi z vitalnimi sestavinami (aminokislinami in vitamini), ki na optimalen način spodbujajo razvoj rastline. Rezultat tega je bujno cvetenje! Poleg tega HESI Bloom Complex vsebuje korektor pH.

Raven pH hranilne vode se popravi na rahlo kislo vrednost. Rastlina lahko absorbira vsa uporabljena hranila optimalno okoli rahlo kisle vrednosti. Bloom Complex ne vsebuje nepotrebnih predstikalnih snovi in ​​jih rastlina v celoti absorbira. Elementi v sledeh so stabilizirani v organskih kompleksih. Ostanejo stabilni na vseh nivojih pH, ​​dokler jih korenine ne absorbirajo.

Poleg tega Bloom Complex vsebuje dve vrsti dušika: mineralni in organski. Vse to navidezno ohranja vsebnost EC nizko z visoko učinkovitostjo in aktivnostjo hranil. To je razlog, zakaj odmerjanja prehrane HESI ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC, kar ste navajeni pri drugih blagovnih znamkah dopolnil.

Zato ne predozirajte!

Sestava:

NPK 3 + 3 + 4

Dušik N 3,0%, fosfor 2,6% P2O5,

Kalij 3,6% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,

sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,

baker, bor, molibden, plus vitamini

B1, B2, B6, rastlinski sladkorji in aminokisline.

Odmerjanje: cvetoče rastline: 50 ml / 10 litrov (+ do 25 ml fosforja plus / 10 litrov)

Korektor pH HESI Bloom Complex je aktiven tudi skupaj s HESI Phosphorus Plus in pH preusmeri v rahlo kislo območje, kar je optimalno za rastlinsko območje.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.