Obvestilo! Dne 29.2.2024 je skladišče zaprto. Vsa sprejeta naročila po spletu bodo odpremljena dne, 1.3.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Bloom Complex 10 L

Hesi Bloom Complex 10 L je gnojilo namenjeno za uporabo v fazi cvetenja. Hesi Bloom Complex zagotavlja vse potrebne snovi cvetočim rastlinam za njihove dodatne potrebe med cvetenjem.

 

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0414

Dostava: 1 - 2 dni

64,96  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi Bloom Complex 10 L

Hesi Bloom Complex 10 L je gnojilo namenjeno za uporabo v fazi cvetenja. Hesi Bloom Complex zagotavlja vse potrebne snovi cvetočim rastlinam za njihove dodatne potrebe med cvetenjem. Poleg prehrane (dušik, fosfor, kalij, magnezij, kalcij, elementi v sledovih. Hesi Bloom Complex je obogaten tudi z vitalnimi sestavinami (aminokislinami in vitamini), ki na optimalen način spodbujajo razvoj rastline. Rezultat tega je bujno cvetenje!

Poleg tega Hesi Bloom Complex vsebuje korektor pH. Raven pH hranilne vode se popravi na rahlo kislo vrednost. Rastlina lahko absorbira vsa uporabljena hranila optimalno okoli rahlo kisle vrednosti. Elementi v sledeh so stabilizirani v organskih kompleksih. Ostanejo stabilni na vseh nivojih pH, ​​dokler jih korenine ne absorbirajo.

PBloom Complex vsebuje dve vrsti dušika: mineralni in organski. Vse to navidezno ohranja vsebnost EC nizko z visoko učinkovitostjo in aktivnostjo hranil. To je razlog, zakaj odmerjanja prehrane HESI ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC, kar ste navajeni pri drugih blagovnih znamkah dopolnil.

Sestava:

  • NPK 3 + 3 + 4
  • Dušik N 3,0%, fosfor 2,6% P2O5,
  • Kalij 3,6% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,
  • Sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,
  • Baker, bor, molibden, plus vitamini
  • B1, B2, B6,
  • Rastlinski sladkorji in aminokisline.

Odmerjanje

  • cvetoče rastline: 5 ml na 1 liter vode
  • Ne predozirajte!

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

Growth Technology

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 125,30  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 125,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE