Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hesi Bloom Complex 5 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Bloom Complex 5 L je gnojilo namenjeno za uporabo v fazi cvetenja.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0406

Dostava: 1 - 2 dni

35,60  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Hesi Bloom Complex 5 L

Hesi Bloom Complex 5 L je gnojilo namenjeno za uporabo v fazi cvetenja.

Hesi Bloom Complex zagotavlja vse potrebne snovi cvetočim rastlinam za njihove dodatne potrebe med cvetenjem. Poleg prehrane (dušik, fosfor, kalij, magnezij, kalcij, elementi v sledovih. Hesi Bloom Complex je obogaten tudi z vitalnimi sestavinami (aminokislinami in vitamini), ki na optimalen način spodbujajo razvoj rastline. Rezultat tega je bujno cvetenje!

Poleg tega Hesi Bloom Complex vsebuje korektor pH. Raven pH hranilne vode se popravi na rahlo kislo vrednost. Rastlina lahko absorbira vsa uporabljena hranila optimalno okoli rahlo kisle vrednosti. Elementi v sledeh so stabilizirani v organskih kompleksih. Ostanejo stabilni na vseh nivojih pH, ​​dokler jih korenine ne absorbirajo.

PBloom Complex vsebuje dve vrsti dušika: mineralni in organski. Vse to navidezno ohranja vsebnost EC nizko z visoko učinkovitostjo in aktivnostjo hranil. To je razlog, zakaj odmerjanja prehrane HESI ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC, kar ste navajeni pri drugih blagovnih znamkah dopolnil.

Sestava:

  • NPK 3 + 3 + 4
  • Dušik N 3,0%, fosfor 2,6% P2O5,
  • Kalij 3,6% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,
  • Sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,
  • Baker, bor, molibden, plus vitamini
  • B1, B2, B6,
  • Rastlinski sladkorji in aminokisline.

Odmerjanje

  • cvetoče rastline: 5 ml na 1 liter vode
  • Ne predozirajte!

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila in dodatki

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.