Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hesi Coco 10 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Coco 10 L je gnojilo namenjeno za uporabo z kokos substrati. Hesi Coco 10 L je gnojilo za rast in cvetenje na kokosovih substratih. Kot vsako HESI gnojilo je tudi gnojilo zahvaljujoč kompleksno vezivnim snovem, stabiliziranim in brez nepotrebnih vlaknin.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0461

Dostava: 1 - 2 dni

61,96  Z vklj. DDV 52,66  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Hesi Coco 10 L

Hesi Coco 10 L je gnojilo namenjeno za uporabo z kokos substrati. Hesi Coco 10 L je gnojilo za rast in cvetenje na kokosovih substratih. Kot vsako HESI gnojilo je tudi gnojilo zahvaljujoč kompleksno vezivnim snovem, stabiliziranim in brez nepotrebnih vlaknin.
Hesi Coco ni dodatek A+B, komponente A+B so kombinirane v eni steklenici. Hesi Coco vsebuje organski in mineralni dušik. V zaščitnih kompleksih so stabilizirani skoraj vsi elementi v sledovih.

Hesi Coco je obogaten z vitamini in drugimi vitalnimi elementi za cvetenje. Na ta način se ustvari popolno ravnovesje v sistemu in hitro sestavi zdrava mikroflora.
Po mnenju IT je mogoče, da je vrednost Hesi Coco v ES nekoliko nižja od drugih kokosovih dodatkov, ker ni dodanih soli, ki samo povečajo vrednost ES (polnila, vlakna).

Odmerjanje:

  • 5 ml na 1 L

Sestava:

  • NPK 3 + 4 + 5
  • Dušik N 3,0%, fosfor 3,9% P2O5,
  • Kalij 5,1% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,
  • sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,
  • baker, bor, molibden, plus vitamini
  • B1, B2, B6, rastlinski sladkorji, aminokisline in encimi.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.