Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Coco 5 L

Hesi Coco 5 L je gnojilo namenjeno za uporabo z kokos substrati. Hesi Coco je gnojilo za rast in cvetenje na kokosovih substratih. Kot vsako HESI gnojilo je tudi gnojilo zahvaljujoč kompleksno vezivnim snovem, stabiliziranim in brez nepotrebnih vlaknin.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0412

Dostava: 1 - 2 dni

35,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi Coco 5 L

Hesi Coco 5 L je gnojilo namenjeno za uporabo z kokos substrati. Hesi Coco je gnojilo za rast in cvetenje na kokosovih substratih. Kot vsako HESI gnojilo je tudi gnojilo zahvaljujoč kompleksno vezivnim snovem, stabiliziranim in brez nepotrebnih vlaknin.
Hesi Coco ni dodatek A+B, komponente A+B so kombinirane v eni steklenici. Hesi Coco vsebuje organski in mineralni dušik. V zaščitnih kompleksih so stabilizirani skoraj vsi elementi v sledovih.

Hesi Coco je obogaten z vitamini in drugimi vitalnimi elementi za cvetenje. Na ta način se ustvari popolno ravnovesje v sistemu in hitro sestavi zdrava mikroflora.
Po mnenju IT je mogoče, da je vrednost Hesi Coco v ES nekoliko nižja od drugih kokosovih dodatkov, ker ni dodanih soli, ki samo povečajo vrednost ES (polnila, vlakna).

Odmerjanje:

  • 5 ml na 1 L

Sestava:

  • NPK 3 + 4 + 5
  • Dušik N 3,0%, fosfor 3,9% P2O5,
  • Kalij 5,1% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,
  • sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,
  • baker, bor, molibden, plus vitamini
  • B1, B2, B6, rastlinski sladkorji, aminokisline in encimi.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Organics Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

 

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE