BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hesi Power Zyme 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0423

Dostava: 1 - 2 dni

17,08  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

HESI PowerZyme je izvleček celuloze iz glive trihoderme (tako imenovani askomicet ali tudi askomikota), ki celulozo mrtvih rastlin razgradi v obnovljivo dekstrozo. Ta dekstroza služi kot prehrana za korenine in za talno floro. HESI PowerZyme zagotavlja koreninsko okolje, bogato s kisikom, s čimer se izogne ​​razpadanju in izboljša biološko ravnovesje. HESI PowerZyme deluje v tleh in koreninski flori med rastlinami, substratom in mikroorganizmi, ki jih najdemo tam. HESI PowerZyme je primeren za vse vrste kultur.

Vsebina:

20% ekstrakta celuloze iz Trichoderma viride

Odmerjanje:

vse rastline / vse vrste kulture – 2 ml / litrska hranilna raztopina
uporabljajte 1-2 krat tedensko.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.