Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Supervit 10 ml

Hesi Supervit 10 ml je visoko koncentriran rastlinski stimulator, sestavljen iz 15 rastlinskih vitaminov in 10 aminokislin.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0430

Dostava: 1 - 2 dni

11,90  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Hesi Supervit 10 ml

Hesi Supervit 10 ml je visoko koncentriran rastlinski stimulator, sestavljen iz 15 rastlinskih vitaminov in 10 aminokislin. Vitamini in aminokisline so gradniki in biokatalizatorji v splošni presnovi. Strukturirajo DNK (genetski material) in rastlinske hormone (citokinini in giberellini), ki nadzorujejo rast listov in cvetenje rastlin. Vitamini in aminokisline imajo tudi aktivno vlogo pri fotosintezi in oskrbi z energijo.

Vse rastline potrebujejo vitamine za življenje, tako kot mi ljudje. Za razliko od ljudi lahko rastline sami proizvedejo vse potrebne snovi, začenši z anorganskimi gnojili, vodo in ogljikovim dioksidom. Če so rastlinam na voljo dodatne količine teh snovi, jih rastline usmerjajo in varčujejo z energijo, ki jo nato na namenijo za druge namene.

Kaj počne Hesi Supervit:

  • Supervit je visoko koncentrirana raztopina rastlinskih aktivnih vitalnih elementov, ki jih naravno proizvajajo glive.
  • Supervit nadomešča delovanje gliv in rastlino naredi manj odvisno od podnebnih razmer.
  • Rastline lahko optimalno obdelajo ponujeno svetlobo (več fotosinteze). S tem se začne rast močne in zdrave rastline in oblikujejo se močni cvetoči poganjki.

Odmerjanje:

  • Ob vsakem zalivanju ali škropljenju 2 kapljici v 10 litrov vode ali
  • 1 ml / 50- 65 litrov vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE