Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Liquid Weight 10 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

 Green Planet Liquid Weight 10 L je sestavljen iz mešanice preprosto kompleksnih ogljikovih hidratov, ekstraktom triakontinolo, ekstrakta juke, bio razpoložljivimi aminokislinami, absorbinsko kislino in nizko molekularno huminsko kislino

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2062

Dostava: 1 - 2 dni

124,40  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Liquid Weight 10 L

 Green Planet Liquid Weight 10 L je sestavljen iz mešanice preprosto kompleksnih ogljikovih hidratov, ekstraktom triakontinolo, ekstrakta juke, bio razpoložljivimi aminokislinami, absorbinsko kislino in nizko molekularno huminsko kislino. Le te sestavine dajejo vašim rastlinam dodaten vir energije, ki povečujejo pridelek.

Liquid W-8 zagotavlja boljši razvoj koreninskega sistema, saj omogoči boljšo absorbcijo hranil in drugih snovi do 500%. Je nepogrešljiv del hranila pri gojenju v fazi rasti in cvetenja saj pospešuje fotosintezo ter poveča gostoto celic v rastlini.

Liquid Weight deluje saj vsebuje: edinstvene carbo hidrate in maltoza je le en del carbo hidratov, ki so pridobljeni iz nesulfirane melase, gozdnega medu in surovega sladkornega trsa katere liquid Weight vsebuje, polek dekstroze, arabinoze, ksiloze, glukoeo, fruktoze.

Zakaj uporabljati Liquid Weight: 

  • je odličen vir za koristne mikrobe, vsebuje kompleksno mešanico ogljikovih hidratov,
  • povečuje vsebnost smole in eteričnih olj,
  • ščiti rastlino pred stresom,
  • povečuje donos in naredi pridelku boljši okus.

Uporaba: 

  • Uporablja se ga skozi celotno fazo cvetenja, vse do žetve pridelka.

Doziranje: 

  • 1,5 ml na 1 Liter vode

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.