Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Massive 10 L

Massive 10 L je organsko pridobljeno cvetoče hranilo, potrebno z vsemi mikro elementi. Povečuje velikosti cvetov, delitvam celic, zdravju plodov in pripomore k boljšem okusu pridelka kot tudi donosa. pripomore do 30% večjem donosu.

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ern2064

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

90,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Massive 10 L

Green Massive 10 L je organsko pridobljeno cvetoče hranilo, potrebno z vsemi mikro elementi. Povečuje velikosti cvetov, delitvam celic, zdravju plodov in pripomore k boljšem okusu pridelka kot tudi donosa. pripomore do 30% večjem donosu. Enostavo edinstven izdelek Geen Planet Nutrients.

Massive vključuje naravne giberelične hormone kar povečuje internodalni razmik v rastlini. To omogoča več prostora za cvetenje, da dozori plod do svojega polnega potenciala. Spjanje naravnih giberalnih hormonov z rastlinskih steroidom triakontanolom, se hitrost fotosinteze in porabe CO2 bistveno poveča.

Massive se uporablja v fazi cvetenja od tretjega tedna naprej pa vse do predzadnjega tedna cvetenja. Zadnji teden namenite fazi izpiranja.

Doziranje: 

  • 20ml na 4 litre vode- to bo povečalo vaš ppm za 400 ppm-ev, tako, da boste morali verjetno zmanjšati vrednost ostalih hranil

Massive formulacija deluje, ker vsebuje:

  • L- aminokislin, Triankontanol, Vitamini, Encimi, Karbohidrati, Huminsko kislino, Kalij in Fosfor.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 12 kg

Dobro je vedeti

Fox Farm

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE