Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Massive 4 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Massive 4 L povečuje velikosti cvetov, delitvam celic, zdravju plodov in pripomore k boljšem okusu pridelka kot tudi donosa.

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2009

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

84,90  Z vklj. DDV 72,16  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Massive 4 L

Green Massive 4 L je organsko pridobljeno cvetoče hranilo, potrebno z vsemi mikro elementi. Povečuje velikosti cvetov, delitvam celic, zdravju plodov in pripomore k boljšem okusu pridelka kot tudi donosa. pripomore do 30% večjem donosu. Enostavo edinstven izdelek Green Planet Nutrients.

Massive vključuje naravne giberelične hormone kar povečuje internodalni razmik v rastlini. To omogoča več prostora za cvetenje, da dozori plod do svojega polnega potenciala. Spjanje naravnih giberalnih hormonov z rastlinskih steroidom triakontanolom, se hitrost fotosinteze in porabe CO2 bistveno poveča.

Massive se uporablja v fazi cvetenja od tretjega tedna naprej pa vse do predzadnjega tedna cvetenja. Zadnji teden namenite fazi izpiranja.

Doziranje:

  • 20ml na 4 litre vode- to bo povečalo vaš ppm za 400 ppm-ev, tako, da boste morali verjetno zmanjšati vrednost ostalih hranil

Massive formulacija deluje, ker vsebuje:

  • L- aminokislin, Triankontanol, Vitamini, Encimi, Karbohidrati, Huminsko kislino, Kalij in Fosfor.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 4,4 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.