Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Moonshine BIO Stimulator 500 ml

Moonshine BIO Stimulator 500 ml je rastlinski bio stimulans, kateri je zasnovan tako, da na različne načine spodbuja impresivno rast rastlin, zdravje in proizvodnjo terpenov.

Proizvajalec: 

Moonshine Nutrient
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1891

Dostava: 1 - 2 dni

22,78  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Moonshine BIO Stimulator 500 ml

Moonshine je rastlinski bio stimulans, kateri je zasnovan tako, da na različne načine spodbuja impresivno rast rastlin, zdravje in proizvodnjo terpenov.

Učinki:

  • Prvi učinek, ki ga daje Moonshine je; povečanje zmogljivosti izmenjave kationov. S povečanjem količine kationov, ki so na voljo na rastlini v kateri koli ph vrednosti že imate bodosi gojite v zemlji, kokosovnih vlaknih ali hidroponiki, se rodovitnost poveča z lažjio absorbcijo hranil čez koreninski sistem.
  • Drugi učinek je, da dajemo rastlini dober vir spodbujevalcev in aminokislin. Stimulatorji rasti vključujejo naravne ravni rastlinskih hormonov avksina, gibberellina in citokinina, ki jih rastlina uporablja za uravnavanje rasti novih celic v rastlini.

    Končno edinstvena formulacija spodbuja transport sladkorjev skozi rastlino, kar daje občutno povečanje vonja in okusa.

  • Če boste v programu poleg rednih hranil uporabili moonshine, boste opazili, da imajo vaše rastline bolj razvit koreninski sistem z izboljšano rastjo in vzdržljivostjo, kar rastline naredi bolj odporne na razne bolezni bolezni.
  • Z uporabo moonshin-a boste zagotovili boljšo kakovost pridelka. Višja vsebnost sladkorja (BRIX) odvrača žuželke in zmanjšuje uporabo pesticidov.
  • Moonshine rastlinam zagotavlja večjo odpornost proti mrazu in suši, je 100% biološko razgradljiv in ne vsebuje rakotvornih snovi ali sintetičnih PGR.
  • Moonshine ne bo spremenil vašega EC, je stabilen za pH in ga je mogoče uporabiti pri katerem koli proizvajalčevem hranilnem programu.
  • Moonshine je primeren za uporabo pri gojenju na zemlji, kokosovih vlaknih, hidro-sistemih for tudi NFT.

Doziranje:

  • 1ml na 1 liter vode neglede na substrat ali rezervoar pri hidroponiki.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Dodatne informacije

Teža 0,55 kg

Dobro je vedeti

Crazy Hills

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE