Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Orca Mycorrhizae 473 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Orca Mycorrhizae 473 ml je tekoči mikrobni izdelek, ki zagotavlja boljši razvoj koreninskega sistema kot tudi boljšo absorbcijo hranil.

Proizvajalec: 

Plant Success
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5167

Dostava: 1 - 2 dni

44,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Orca Mycorrhizae 473 ml

Orca Mycorrhizae 473 ml je tekoči mikrobni izdelek, ki zagotavlja boljši razvoj koreninskega sistema kot tudi boljšo absorbcijo hranil.

Mikorizne glive spodbujajo in zagotavljajo trajno podporo rasti korenin ter izboljšajo absorpcijo vode in hranil. Ta koncentrirana in raznolika mešanica mikoriz in koristnih bakterij je zasnovana tako, da se rastlini dovaja z zalivanjem ali pa dodaja v rezervoar pri hidroponičnem gojenju

Orca se lahko uporablja za kaljenje semen, pri vkoreninjanju potaknjencev, v kokos in drugih substratih tako kot tudi pri sajenju in vzgoji rastlin v vazah

DOZIRANJE – UPORABA:

  • kaljenje semen: Uporabite 1-2 kapljici neposredno na seme.
  • Potaknjenci: kocke z sadiko namočite v Orca® pri 1-3 ml na 1 gal (4 L) vode do največ ene ure. Orca® se lahko uporablja tudi v raztopini za predhodno namakanje.
  • Hidroponika: Uporabite 5 ml na 35 L vode pri vsaki menjavi rezervoarja od začetka do konca.
  • Zemlja, kokos in gnojenje: uporabite 1-5 ml na 1 galono vode.

 

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz. sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru. Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!    

Dodatne informacije

Teža 1,0 kg

Dobro je vedeti

Crazy Hills

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE