BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

OUTDOOR Protect 500 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: 1001547

Dostava: 1 - 2 dni

24,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Zunanja zaščita za vaše rastline

Outdoor Protect je gnojilo, ki je posebej razvito za rast rastlin na prostem. Zunaj so vaše rastline izpostavljene najbolj nepredvidljivim vremenskim razmeram, zato so zdrava in hranljiva tla zelo pomembna. Z Outdoor Protect lahko tlom rastlin na prostem učinkovito daste tri bistvene sestavine: huminsko kislino, naravne minerale in sladkorje.

Kako deluje Outdoor Protect
Outdoor Protect je aktivator tal. To pomeni, da je ta izdelek narejen za izboljšanje tal, tako da lahko vaše rastline iz njih dobijo največ hrane. Outdoor Protect izboljšuje transport mineralov v tleh, optimizira življenjske pogoje koristnih gliv in bakterij ter daje tlem sladkorje, ki so potrebni za idealno rast rastlin.

Huminska kislina

Bistvena sestavina Outdoor Protecta je huminska kislina. Huminska kislina je določen razred molekul organskih kislin, ki močno vplivajo na značilnosti tal. Huminska kislina je odgovorna za prevoz in vzdrževanje mineralov v tleh. Tla z zadostno količino huminske kisline dobijo dovolj mineralov in jih bolje zadržijo, tako da lahko vse vaše rastline hitro in brez ovir koristijo te minerale.

Naravni minerali
Organske oblike življenja potrebujejo minerale, da rastejo in ostanejo zdrave. Ko primanjkuje določenih mineralov, boste opazili po rasti. Rastlina ne bo rasla tako hitro in ne bo toliko cvetja ali sadja, kot bi moralo biti. Outdoor Protect vsebuje vse minerale, ki jih lahko najdete na tej zemlji. Vsebuje preprost dušik in fosfor, a tudi redke elemente, kot sta zlato in platina. Z Outdoor Protect ste lahko prepričani o tleh, ki vsebujejo dovolj vseh potrebnih mineralov.

Sladkor
Sladkor je energija. Ne samo, da jo imajo radi vaše rastline, tudi mikroskopske oblike življenja v tleh jo potrebujejo, da ostane zdrava. To podzemno življenje sestavljajo glive in bakterije. Glive in bakterije dajo hranilno snov v tleh na voljo, da jo korenine rastline absorbirajo, zato so zelo pomembne za zdravo rast rastlin.

Naravne sestavine

Outdoor Protect je steklenica, polna potrebnih organskih snovi in ​​mineralov iz naravnega vira: ocean (slana voda), ostanki vodne flore in favne iz usedlin (sapropel) in sladkorna pesa nizozemskih kmetov.

Kakšni so učinki Outdoor Protect?
– Močno izboljšan prehranski vnos
– močno izboljšano stanje tal
– Optimizira transport mineralov v tleh
– hrani hranila v tleh, tudi med močnim dežjem
– Izboljšane življenjske razmere za glive in bakterije v tleh
– Poveča učinkovitost dodatne prehrane in gnojil

Doziranje: vegetacija/ rast z škropljenjem (foliarna uporaba): 25ml na 10 l vode ali z zalivanjem v substrat: 20ml na 10 l vode

Doziranje: cvetenje/ rast z škropljenjem (foliarna uporaba): 6ml na 10 l vode ali z zalivanjem v substrat: 8ml na 10 l vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0.7 kg

Dobro je vedeti

Bionova Premium Fertilizers

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.