BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Pro Bloom 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0324

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

273,75  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Terra Aquatica Pro Bloom

General Hydroponics Pro Bloom pospešuje rast in cvetenje kot tudi boljšo presnovo kalcija. Pro Bloom krepi imunski sistem rastlin in poveča njihovo odpornost proti boleznim in še posebej prosti mrazu.

Pro Bloom aktivira v zemlji mikroorganizme in s tem boljšo absorbiranje hranilnih snovi. Z uporabo Pro Bloom povečamo razvoj listov in izboljšamo proces fotosinteze. Zagotavlja zdrave rastline in porast pridelka.

Sestava: Pro Bloom je sestavljen iz rastlinskih in sadnih ekstraktov ter olj. Vsebuje aminokisline, ki delujejo detoksifikacijsko na rastline. Vsebuje tudi oligosaharide, ki delujejo fungicidno. Je 100% naravni proizvod. Tako kot Pro Roots in Pro Protect je Pro Bloom recikliran ekološki proizvod, ki ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.

Uporaba: Pro Bloom uporabljajte skupaj z Pro Roots, vse do konca obdobja rasti. Po razvoju korenin prekinite z uporabo Pro Root in izperite z vodo na vrednost pH 5,5 – 6,5.Vse do konca cikla cvetenja upoštevajte navodila za doziranje.

Doziranje: Direktno v hranilno raztopino: 2ml na 10L (oziroma 4 kapljice na liter).

Foliarno: 0.1ml na 1L (oziroma 2 kaplice na liter)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Organics Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

 

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.