BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Pro Bloom 30 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean03401111

Dostava: 1 - 2 dni

14,24  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

General Hydroponics Pro Bloom pospešuje rast, cvetenje in presnovo kalcija. Bio Bloom krepi imunski sistem rastlin in poveča njihovo odpornost proti boleznim ter klimatskim razmeram (predvsem mrazu). Ena izmed lastnosti je prenos hranilnih snovi po rastlini (enakomerna porazdelitev hranil). Za več kot 20% poveča učinkovitost absorbcije in rast rastlin. V zemlji aktivira mikroorganizme in s tem obtok in absorbiranje hranilnih snovi. Z uporabo Bio Bloom-a povečamo liste rastlin in izboljšamo proces fotosinteze. Zagotavlja zdrave rastline in porast pridelka.

SESTAVA: Bio Bloom je sestavljen iz rastlinskih in sadnih ekstraktov ter olj; Vsebuje aminokisline, ki delujejo detoksifikacijsko na rastline; Vsebuje tudi oligosaharide, ki delujejo fungicidno; Je 100% naravni proizvod; Tako kot Bio Roots in Bio Protect je Bio Bloom recikliran ekološki proizvod, ki ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.

NAVODILA ZA UPORABO:  Bio Bloom uporabljajte skupaj z Bio Roots, vse do konca obdobja rasti; Po razvoju korenin prekinite z uporabo Bio Root-a in izperite z vodo (pH 5,5 – 6,5), vse do pobiranja pridelka; Upoštevajte navodila za doziranje; Hranite v hladilniku;

DOZIRANJE: Direktno v hranilno raztopino: 2ml na 10L (oziroma 4 kapljice na liter). Foliarno: 0.1ml na 1L (oziroma 2 kaplice na liter)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Dobro je vedeti

Organics Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

 

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.