BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Prosper (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Crazy Hills
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1973

Dostava: 1 - 2 dni

12,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Organsko mineralno gnojilo za cvetenje Crazy Hills Prosper 1 L

Izboljšajte fazo brstenja, cvetenja in rodnosti vaše rastline. Prosper dobavlja nujna hranila, ki so idealna za povečanje pridelave brstov, cvetov, sadja in semen.

Ta idealna mešanica ponuja najboljše NPK ravnotežje, potrebno za zagotovitev naravnega povečanja eteričnih olj, smol in terpenov za vse cvetoče in sadne pridelke. Ta edinstvena formulacija, zasnovana za povečanje količine fosforja, ki je na voljo vaši rastlini, spodbuja rast močnih in uspešnih brstov, cvetov, sadja in zelenjave, ter daje noro dobre dišave!

Prosper je organsko mineralno gnojilo za hobi pridelovalce in za profesionalno pridelavo, ki je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primerno za ekološko kmetovanje.

VRSTA GNOJILA:

          NPK: 2 – 3 – 3


SUROVINE:

          Vinasse (sladkorna pesa), mehki kamniti fosfat, morske alge, železov sulfat, dolomit, bakrov oksiklorid, cinkit


SESTAVA:

          65 % organske snovi

          Makrohranila: 2 % N (Dušik), 3 % P2O5 (Fosfat), 3 % K2O (Kalijev oksid), topni v vodi 5,6 % Ca (Kalcij), 0,3 % Mg (Magnezij), 1,0 % S (Žveplo)

          Mikrohranila: 0,1 % Cu (Baker), 0,1 % Fe (Železo), 0,2 % Mn (Mangan), 0,2 % Zn (Cink)

UPORABA:

          Prosper je zasnovan za gojenje vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cvetjem, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončkih ali brez tal. Uporabite Prosper vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem ob prvih znakih cvetenja.

          Splošno hranjenje: Zmešajte 20 – 30 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.

          Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Raztopino nanesite okoli dna rastlin. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.

          Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 – 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Metrop

METROP Distribucija gnojil za Slovenski in Hrvaški Trg!

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.