Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

RAW Bloom All in ONE 55g

RAW Bloom All in ONE 55g je preizkušena mešanica vseh 12 RAW topnih rastlinskih hranil, esencialnih elementov in dodatkov.

Proizvajalec: 

NPK Industries
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean3012

Dostava: 1 - 2 dni

19,95  Z vklj. DDV 17,96  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

RAW Bloom All in ONE 55g je preizkušena mešanica vseh 12 RAW topnih rastlinskih hranil, esencialnih elementov in dodatkov. Dokazano je, da je ta mešanica optimalno osnovno gnojilo za vrtnarstvo “Bloom”. RAW BLOOM se uporablja v celotni fazi cvetenja.

Pridobljeno iz:

  • hidrolizata rastlinskih beljakovin, monokalijevega fosfata, kalijevega sulfata, trsne melase, natrijevega borata, železa DTPA, magnezijevega sulfata, manganovega sulfata in naravnega vulkanskega pepela.
  • Vsebuje tudi nerastlinske živilske sestavine: huminske kisline, pridobljene iz leonardita in šote, alge (ascophyllum nodosum), silicijev dioksid, pridobljen iz diatomita, in izvleček juke.

Uporaba:

  • 3,5 grama na 4. litre vode v 1. in 2. tednu cvetenja
  • 4 grama na 4. litre vode v 3, 4 in 5. tednu cvetenja
  • 3,5 grama na 4. litre vode v 6. in 7. tednu cvetenja

V kolikor imate 4. tedne cvetenja si prilagodite mešanje med 3,5 in 4. grame na 4. litre vode.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih od 5 do 40Cº. Paziti pred zmrzaljo! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,07 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE