Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

RAW CalMag 55g

RAW CalMag 227g vsebuje RAW Calcium/Mag vsebuje 15 % kalcija in 3 % magnezija. RAW Calcium/Mag je optimiziral razmerje vsakega elementa v vodotopni formulaciji kalcijevega nitrata in magnezijevega sulfata, tako da medij ne pušča slanosti.

Proizvajalec: 

NPK Industries
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean3005

Dostava: 1 - 2 dni

19,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

RAW CalMag 55g

Zakaj RAW CalMag 55g?

RAW CalMag 55g vsebuje RAW Calcium/Mag vsebuje 15 % kalcija in 3 % magnezija. RAW Calcium/Mag je optimiziral razmerje vsakega elementa v vodotopni formulaciji kalcijevega nitrata in magnezijevega sulfata, tako da medij ne pušča slanosti.

Ta izdelek je samostojen dodatek kalcija in magnezija. Zaradi nizkih stopenj redčenja je poraba veliko manjša kot pri razredčenih dodatkih z vodo. Deluje v povezavi z vsemi hranilnimi in krmnimi programi.

RAW CalMag je vodotopen prašek.

Uporaba:

Lahko se uporablja v vseh stopnjah rasti in cvetenja za optimalno trdnost stebla in celične stene. Je koristen dodatek k vsem gnojilom in hranilom. Lahko ga uporabimo z vsemi tebelami gnojenja – razpredelnicami za vzgojo.

  • Uporabljamo ga lahko v povezavi z vsemi gnojili in hranili.
  • 227g zadostuje za 3.040 L raztopine.
  • Doziranje: Tabela hranjenja je na naslovni strani izdelka
  • Doziranje: 0,1g do 0,5 g na 3,8 litra vode

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih od 5 do 40Cº. Paziti pred zmrzaljo! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Pred vsako uporabo gnojilo dobro pretresite

 

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Fox Farm

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE