Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

RAW Grow All in ONE 227g

RAW Grow All in ONE 227g je preizkušena mešanica vseh 12 topnih rastlinskih hranil RAW, bistvenih elementov in dodatkov. Dokazano je, da je ta mešanica optimalno osnovno gnojilo “Grow” za vrtnarstvo. RAW GROW se uporablja v celotni vegetativni fazi.

Proizvajalec: 

NPK Industries
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0686

Dostava: 1 - 2 dni

38,55  Z vklj. DDV 34,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

RAW Grow All in ONE 227g je preizkušena mešanica vseh 12 topnih rastlinskih hranil RAW, bistvenih elementov in dodatkov. Dokazano je, da je ta mešanica optimalno osnovno gnojilo “Grow” za vrtnarstvo. RAW GROW se uporablja v celotni vegetativni fazi.

Pridobljeno iz:

  • hidrolizata rastlinskih beljakovin, monokalijevega fosfata, kalijevega sulfata, trsne melase, natrijevega borata, bakrovega sulfata, železovega DTPA, magnezijevega sulfata, manganovega sulfata, cinkovega sulfata in azomita.

Vsebuje tudi sestavine, ki niso rastlinska živila:

  • huminske kisline, pridobljene iz leonardita in šote, alge (ascophyllum nodosum), silicijev dioksid, pridobljen iz diatomita, in izvleček juke

Uporaba:

  • 3 gram na 4. litre vode v 1. in 2. tednu rasti
  • 3,5 grama na 4. litre vode v 3. in 4. tednu rasti

V kolikor imate 2. tedne rasti si prilagodite mešanje med 3 in 3,5. grame na 4. litre vode.

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih od 5 do 40Cº. Paziti pred zmrzaljo! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

 

Dodatne informacije

Teža 0,250 kg

Dobro je vedeti

Bionova Premium Fertilizers

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE