Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

TechGrow Clima Micro Plus (5A) Min-Maxspeed

TechGrow krmilnik za regulacijo vrtljajev pri ventilatorjih. Regulacija Minimalne / največje hitrosti ventilatorja Clima Micro Plus.

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean009

Dostava: 1 - 2 dni

85,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

TechGrow Clima Micro Plus (5A) Min-Maxspeed

TechGrow krmilnik za regulacijo vrtljajev pri ventilatorjih. Regulacija Minimalne / največje hitrosti ventilatorja Clima Micro Plus.

Z minimalno / maksimalno hitrostjo ventilatorja Clima Micro Plus dosežete ali vzdržujete želeno raven temperature v svoji sobi na zelo učinkovit način.

Minimalna / največja hitrost ventilatorja Clima Micro Plus je enostavna za upravljanje s tremi vrtljivimi gumbi za nastavitev najmanjše in največje hitrosti ventilatorja ter želene temperature prostora (med 15 ° C in 35 ° C). Krmilnik vam omogoča celo nastavitev histereze (1 ° C – 5 ° C).

LCD zaslon prikazuje trenutno sobno temperaturo, nastavljeno temperaturo, hitrost ventilatorja, najnižjo in najvišjo izmerjeno temperaturo ter histerezo.

Lastnosti:

 • Minimalna / največja hitrost ventilatorja Clima Micro Plus lahko meri in prikazuje trenutno temperaturo priključenih senzorjev ter snema in prikazuje minimalne / največje vrednosti
 • Nadzira najnižjo in največjo hitrost ventilatorja za doseganje ali vzdrževanje želene temperature
 • V primeru izpada električne energije se shranijo najmanjša hitrost ventilatorja, največja hitrost ventilatorja in nastavljena temperatura
 • Območje nastavitve temperature: 15 ° C – 35 ° C
 • Območje nastavitve histereze: 1 ° C – 5 ° C
 • območje nastavitve najmanjše hitrosti ventilatorja: 10% – 100%
 • območje nastavitve največje hitrosti ventilatorja: 45% – 100%
 • Zaslon se posodablja vsako sekundo
 • Samodejni izklop osvetlitve zaslona po 60 sekundah
 • Samodejno zaznavanje okvare kabla ali slabe povezave s senzorjem
 • 2 vrati UTP
 • Na voljo v različici: 5A
 • Enostavna zamenjava varovalke (vključena je rezervna varovalka)
 • Minimalni zahtevani senzor: TempProbe
 • Različni senzorji so na voljo ločeno
 • Možnost povezave TechGrow Datalogger (DL-1)

Poreklo: Nizozemska

Garancija: 1 Leto

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE