Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Top Shooter 500 ml

Top Shooter 500 ml je narejen iz enake sestavine kot Shooting Powder, vendar je v tekoči obliki. Pomaga pri eksplozivni rasti cvetenja in povečanju skupne teže vaših cvetov in popkov.

Proizvajalec: 

House & Garden
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0686-2

Dostava: 1 - 2 dni

60,23  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Top Shooter 500 ml

Top Shooter 500 ml je narejen iz enake sestavine kot Shooting Powder, vendar je v tekoči obliki. Pomaga pri eksplozivni rasti cvetenja in povečanju skupne teže vaših cvetov in popkov.

House & Garden Top Shooter prisili vaše rastline, da začnejo nov cikel cvetenja po prekinitvi rednega cikla, kar znatno poveča skupno težo plodov. Zadnje tri tedne ob koncu cvetenja uporabite Top Shooter. Prilagodite svoje osnovno hranilo na EC-vrednost 1,2. Pripravite svojo posodo s hranili tako, da najprej dodate svoje osnovno hranilo v posodo z vodo. Top shooter razredčite v majhni količini tople vode in dobro premešajte, nato pa dodajte v svoj hranilni rezervoar.

Top Shooter uporabljajte le, ko so vaše rastline dovolj zdrave, je ZELO MOČNO sredstvo, ki od vaše rastline zahteva veliko.

Vsakdo, ki je kdaj uporabljal House & Garden pozna prednosti Shooting Powderja. Shooting Powder ima edinstveno sposobnost, da oživi cvetoče rastline v zadnjih 3 tednih njihovega cikla cvetenja. Edinstvena sestava tega izdelka je dobro varovana skrivnost podjetja, vendar vam lahko povemo, da bodo visoke ravni fosforja in kalija pomagale vašim cvetočim rastlinam, da dozorijo in dosežejo svoj polni potencial.

 

Pri House & Garden nas nenehno prosijo za strelni prašek v večjih velikostih. Zaradi higroskopske narave Shooting Powderja tega ne moremo zagotoviti. Da bi izpolnili zahteve, je House & Garden ustvaril tekočo različico Shooting Powder, imenovano Top Shooter.

Uporaba in doziranje:

  • 2,5 – 3,8 ml na galono (3,78 L vode)

OPOMBA: Pri sobni temperaturi je Top Shooter zelo gosta tekočina in jo bo morda treba segreti, da se bo lahko prelila. Če menite, da je to potrebno, postavite kovinsko pločevinko v vročo vodo, da segrejete tekočino v njej. Top Shooter je tako kot Shooting Powder združljiv z vsemi hranili.

 

Dodatne informacije

Teža 0,60 kg

Dobro je vedeti

Hesi

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE