BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Upthrive (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Crazy Hills
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1969

Dostava: 1 - 2 dni

9,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Organsko mineralno gnojilo Crazy Hills Upthrive 1 L

Pospešite svojo vegetativno rast s to posebno mešanico naravnih sestavin. Upthrive dobavlja pravo količino dušika, fosforja in kalija, pa tudi mikrohranila, elemente v sledovih, vitamine, betaine in sladkorje, ki so idealni za gojenje močnih in zdravih rastlin.

Zagotavlja hiter začetek faze rasti vaše rastline, bogati tla in hrani koristne mikroorganizme v korenskem območju. Daje vaši rastlini natanko tisto, kar potrebuje za razvoj izvrstnih poganjkov, obilne pridelave semen in zdravega pridelka, medtem ko postavlja temelje, ki zagotavljajo – cvetenje, brstenje in plodnost.

Upthrive je organsko mineralno gnojilo za hobi pridelovalce in za profesionalno pridelavo, ki je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primerno za ekološko kmetovanje.

VRSTA GNOJILA:

          NPK: 4 – 1 – 5

SUROVINE:

          Vinasse (sladkorna pesa), mehki kamniti fosfat, železov sulfat, dolomit, cinkit

SESTAVA:

          67 % organske snovi

          Makrohranila: 4 % N (Dušik), 1 % P2O5 (Fosfat), 5 % K2O (Kalijev oksid), topni v vodi 1,5 % Ca (Kalcij), 0,3 % Mg (Magnezij), 1,0 % (Žveplo)

          Mikrohranila: 0,1 % Fe (Železo), vodotopni 0,1 % Mn (Mangan), 0,1 % Zn (Cink)

UPORABA:

          Upthrive je namenjen gojenju vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cvetjem, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončkih ali brez tal. Uporabite Upthrive vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem v drugem tednu po presaditvi. Ob prvih znakih cvetenja, preklopite na gnojilo za cvetenje Crazy Hills Prosper.

          Splošno hranjenje: Zmešajte 10 – 30 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.

          Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Raztopino nanesite okoli dna rastlin. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.

          Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 – 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.

 

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Protect

Protect so izdelki, ki zagotavljajo zaščito pred vsemi vrstami stresa, ki nastanejo pri gojenju rastlin z LED, HPS svetili ali pa tudi zunaj, ko so izpostavljene visokim temperaturam

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.