Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0462

Dostava: 1 - 2 dni

179,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

  • Zasnovan je za prezračevanje prostorov za hidroponično gojenje, prenos ogrevanja/hlajenja, hlajenje AV omar in odvajanje neprijetnih vonjav.
  • Dinamično programiranje temperature in vlažnosti, s časovniki, cikli gojenja, razporejanjem in najmanjšo hitrostjo.
  • Na daljavo se povežite z našo aplikacijo WiFi za dostop do vnaprejšnjih programov, ogled klimatskih podatkov in nastavitev avtomatizacije.
  • Zasnova z mešanim tokom v kombinaciji z EC-motorjem s PWM-krmiljenjem za resnično tiho in energetsko učinkovito delovanje.
  • Velikost kanalov: 100mm | Dimenzije: 175 mm x 300 mm x 185 mm  | Pretok zraka:  348 m3/h | Hrup: 28 dBA | Ležaji: Kroglični ležaji: dvojni kroglični ležaji

OPIS IZDELKA:

Pametni ventilator za vgradnjo v kanale je zasnovan za tiho prezračevanje prostorov za hidroponično gojenje, povečanje ogrevanja/hlajenja prostorov, kroženje svežega zraka, izpuščanje projektov in hlajenje AV omar. Ventilator z mešanim pretokom v kanalu lahko ohranja pretok zraka tudi v aplikacijah z visokim statičnim tlakom. Vgrajen je EC-motor s PWM-krmiljenjem za tiho in energetsko učinkovito delovanje. Ohišje motorja, ki vsebuje rotor in lopatice ventilatorja, je mogoče za lažje čiščenje in vzdrževanje ločiti od vgrajenega okvirja. Vključuje pametni krmilnik z dinamičnim klimatskim in časovnim programiranjem ter se lahko poveže z več napravami UIS. Ta izdelek je del platforme naprav za gojenje in pametnih krmilnikov UIS™, ki so zasnovani tako, da se med seboj povezujejo in omogočajo doseganje idealnega okolja.

PAMETNI KRMILNIK:

CONTROLLER 69 PRO ima pametno programiranje, ki ne vključuje le osnovnih sprožilcev temperature, vlage in VPD, temveč omogoča tudi nastavitev dinamičnih hitrosti ventilatorjev, ki se odzivajo na podlagi njihovih sprememb. Pojdite še dlje in nastavite najmanjšo hitrost, pri kateri bo ventilator deloval stalno in se bo povečal le ob sprožitvi. Način časovnika, cikla in urnika omogoča aktivacijo na zahtevo po meri za različne načine uporabe. Varno se povežite z aplikacijo AC Infinity prek omrežja WiFi, da boste lahko uporabljali možnosti avtomatizacije od koder koli čez dan. Dostopajte do ventilatorja na daljavo, odklepajte vnaprejšnje programe, nastavite obvestila, preglejte zgodovinske podnebne grafe in izvozite podatke CSV. Ta krmilnik se lahko poveže z do štirimi napravami UIS, ki vključujejo izdelke, kot so serije CLOUDLINE, CLOUDRAY in IONFRAME. Z izbranimi adapterji se lahko poveže tudi z vašo najljubšo rastno lučjo in vtičnico zunaj platforme UIS.

TIHA IN ENERGETSKO UČINKOVITA ZASNOVA:

Za razliko od običajnih ventilatorjev, ki uporabljajo izmenični motor, ki je glasen in neobvladljiv, ima ta ventilator EC-motor, ki je krmiljen s PWM (Pulse Width Modulation). Ta tehnologija omogoča, da motorji lahko nemoteno delujejo pri izjemno nizkih vrtljajih na minuto, ne da bi ustvarjali dodatno toploto ali hrup. Poleg tega ventilator za kanale uporablja zasnovo mešanega toka z uporabo statorske lopatice in dveh hidrodinamičnih vetrnih krogov. To mu omogoča visok nazivni statični tlak, kar mu omogoča zagotavljanje zračnega toka tudi v aplikacijah, kjer je gibanje zraka omejeno. V motorju so nameščeni dvojni kroglični ležaji z nazivno zmogljivostjo 67.000 ur, kar omogoča montažo ventilatorja kanala v katero koli smer. Enota ima stopnjo zaščite IP44, ki zagotavlja visoko odpornost proti prahu in tekočinam, zato dobro deluje tudi v zahtevnih okoljih.

UPORABA:

Ta tihi sistem kanalskih ventilatorjev je priljubljen v različnih aplikacijah, vključno s hlajenjem prostorov za AV opremo, omar, regalov in omar. Zaradi nizke ravni hrupa in naprednih nadzornih funkcij se uporablja tudi pri različnih projektih kroženja zraka in prezračevanja, vključno s prostori za hidroponično gojenje in šotori, odvajanjem zraka iz kopalnic in podstrešij ter drugimi namestitvami.

 

    Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    CLOUDLINE T4
   Ime modela    AI-CLT4
   UPC Koda    854759004785
Dimenzije izdelka in montaže – ventilatorska enota
   Premer cevi    100mm
   Skupna dimezija    (18.8 x 30.3 x 17.6 cm)
  Razdalja med luknjami za     montažo    (8.0 x 6.0 cm)
  Velikost luknje za vijak    Ø 0.197 in. (Ø 0.5 cm)
  Dolžina kabla do krmilnika    300cm
  Dimenzije izdelka in montaže – krmilnik
   Skupne dimenzije    (13.2 x 7.4 x 2.7 cm)
   Razdalja od luknje do luknje     (12.0 x 6.7 cm)
   Velikost luknje za vijak     (Ø 0.3 cm)
   Velikost zaslona     (9 x 3.5 cm)
   Dolžina kabla do vtiča    240cm
   Dolžina sonde senzorja    360cm
   Product Performance and Technical Specs
   Skupni pretok     348 m3/h
   Glasnost    28 dBA
   Maksimalna hitrost    2800 RPM
   Staični tlak    223 Pa
   V Volt    100-240V AC
   Frekvenca    50/60 Hz
  Največja poraba energije    28 W
  Povprečna poraba energije    21 W
   TOK    0.4 A
  Vrsta priključka za  napajanje    EU Plug – 220v
   Delovna vlažnosti    35 to 85% RH
   Delovna temperatura    5 to 60°C
   Zaščita pred vdorom    IP 44
   Ležaji    Dual Ball
   Montažni položaji    Horizontalno ali vetikalno

Dodatne informacije

Teža 3,7 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE