Dne, 27.3.2024 bo skladišče odprto od 9.00 do 12.00 ure. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

NOVO

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0462

Dostava: 1 - 2 dni

179,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

AC Infinity CLOUDLINE PRO T4 Ventilator z nadzorom temperature in vlage 100mm

  • Zasnovan je za prezračevanje prostorov za hidroponično gojenje, prenos ogrevanja/hlajenja, hlajenje AV omar in odvajanje neprijetnih vonjav.
  • Dinamično programiranje temperature in vlažnosti, s časovniki, cikli gojenja, razporejanjem in najmanjšo hitrostjo.
  • Na daljavo se povežite z našo aplikacijo WiFi za dostop do vnaprejšnjih programov, ogled klimatskih podatkov in nastavitev avtomatizacije.
  • Zasnova z mešanim tokom v kombinaciji z EC-motorjem s PWM-krmiljenjem za resnično tiho in energetsko učinkovito delovanje.
  • Velikost kanalov: 100mm | Dimenzije: 175 mm x 300 mm x 185 mm  | Pretok zraka:  348 m3/h | Hrup: 28 dBA | Ležaji: Kroglični ležaji: dvojni kroglični ležaji

OPIS IZDELKA:

Pametni ventilator za vgradnjo v kanale je zasnovan za tiho prezračevanje prostorov za hidroponično gojenje, povečanje ogrevanja/hlajenja prostorov, kroženje svežega zraka, izpuščanje projektov in hlajenje AV omar. Ventilator z mešanim pretokom v kanalu lahko ohranja pretok zraka tudi v aplikacijah z visokim statičnim tlakom. Vgrajen je EC-motor s PWM-krmiljenjem za tiho in energetsko učinkovito delovanje. Ohišje motorja, ki vsebuje rotor in lopatice ventilatorja, je mogoče za lažje čiščenje in vzdrževanje ločiti od vgrajenega okvirja. Vključuje pametni krmilnik z dinamičnim klimatskim in časovnim programiranjem ter se lahko poveže z več napravami UIS. Ta izdelek je del platforme naprav za gojenje in pametnih krmilnikov UIS™, ki so zasnovani tako, da se med seboj povezujejo in omogočajo doseganje idealnega okolja.

PAMETNI KRMILNIK:

CONTROLLER 69 PRO ima pametno programiranje, ki ne vključuje le osnovnih sprožilcev temperature, vlage in VPD, temveč omogoča tudi nastavitev dinamičnih hitrosti ventilatorjev, ki se odzivajo na podlagi njihovih sprememb. Pojdite še dlje in nastavite najmanjšo hitrost, pri kateri bo ventilator deloval stalno in se bo povečal le ob sprožitvi. Način časovnika, cikla in urnika omogoča aktivacijo na zahtevo po meri za različne načine uporabe. Varno se povežite z aplikacijo AC Infinity prek omrežja WiFi, da boste lahko uporabljali možnosti avtomatizacije od koder koli čez dan. Dostopajte do ventilatorja na daljavo, odklepajte vnaprejšnje programe, nastavite obvestila, preglejte zgodovinske podnebne grafe in izvozite podatke CSV. Ta krmilnik se lahko poveže z do štirimi napravami UIS, ki vključujejo izdelke, kot so serije CLOUDLINE, CLOUDRAY in IONFRAME. Z izbranimi adapterji se lahko poveže tudi z vašo najljubšo rastno lučjo in vtičnico zunaj platforme UIS.

TIHA IN ENERGETSKO UČINKOVITA ZASNOVA:

Za razliko od običajnih ventilatorjev, ki uporabljajo izmenični motor, ki je glasen in neobvladljiv, ima ta ventilator EC-motor, ki je krmiljen s PWM (Pulse Width Modulation). Ta tehnologija omogoča, da motorji lahko nemoteno delujejo pri izjemno nizkih vrtljajih na minuto, ne da bi ustvarjali dodatno toploto ali hrup. Poleg tega ventilator za kanale uporablja zasnovo mešanega toka z uporabo statorske lopatice in dveh hidrodinamičnih vetrnih krogov. To mu omogoča visok nazivni statični tlak, kar mu omogoča zagotavljanje zračnega toka tudi v aplikacijah, kjer je gibanje zraka omejeno. V motorju so nameščeni dvojni kroglični ležaji z nazivno zmogljivostjo 67.000 ur, kar omogoča montažo ventilatorja kanala v katero koli smer. Enota ima stopnjo zaščite IP44, ki zagotavlja visoko odpornost proti prahu in tekočinam, zato dobro deluje tudi v zahtevnih okoljih.

UPORABA:

Ta tihi sistem kanalskih ventilatorjev je priljubljen v različnih aplikacijah, vključno s hlajenjem prostorov za AV opremo, omar, regalov in omar. Zaradi nizke ravni hrupa in naprednih nadzornih funkcij se uporablja tudi pri različnih projektih kroženja zraka in prezračevanja, vključno s prostori za hidroponično gojenje in šotori, odvajanjem zraka iz kopalnic in podstrešij ter drugimi namestitvami.

 

    Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    CLOUDLINE T4
   Ime modela    AI-CLT4
   UPC Koda    854759004785
Dimenzije izdelka in montaže – ventilatorska enota
   Premer cevi    100mm
   Skupna dimezija    (18.8 x 30.3 x 17.6 cm)
  Razdalja med luknjami za     montažo    (8.0 x 6.0 cm)
  Velikost luknje za vijak    Ø 0.197 in. (Ø 0.5 cm)
  Dolžina kabla do krmilnika    300cm
  Dimenzije izdelka in montaže – krmilnik
   Skupne dimenzije    (13.2 x 7.4 x 2.7 cm)
   Razdalja od luknje do luknje     (12.0 x 6.7 cm)
   Velikost luknje za vijak     (Ø 0.3 cm)
   Velikost zaslona     (9 x 3.5 cm)
   Dolžina kabla do vtiča    240cm
   Dolžina sonde senzorja    360cm
   Product Performance and Technical Specs
   Skupni pretok     348 m3/h
   Glasnost    28 dBA
   Maksimalna hitrost    2800 RPM
   Staični tlak    223 Pa
   V Volt    100-240V AC
   Frekvenca    50/60 Hz
  Največja poraba energije    28 W
  Povprečna poraba energije    21 W
   TOK    0.4 A
  Vrsta priključka za  napajanje    US Plug (NEMA 1-15 Type-A)
   Delovna vlažnosti    35 to 85% RH
   Delovna temperatura    5 to 60°C
   Zaščita pred vdorom    IP 44
   Ležaji    Dual Ball
   Montažni položaji    Horizontalno ali vetikalno

Dodatne informacije

Teža 3,7 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE