Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients KIT 3x 1 L

Advanced Nutrients KIT 3x 1 L so edina 3 komponentna gnojila, ki vsebujejo ogromno hranilnih snovi, katere vaše rastline potrebujejo od samega začetka, ob tem tudi velja poudariti, da so vsa ta gnojila PH perfect.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0487

Dostava: 1 - 2 dni

34,11  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients KIT 3x 1 L

Advanced Nutrients KIT 3x 1 L so edina 3 komponentna gnojila, ki vsebujejo ogromno hranilnih snovi, katere vaše rastline potrebujejo od samega začetka, ob tem tudi velja poudariti, da so vsa ta gnojila PH perfect. Z uporabo teh najbolj naprednih gnojih, ki delujejo na principu nosilnih molekul, kar pomeni, da zagotovijo največjo možno količino hranil, v najkrajšem možnem času. Gnojila Grow Micro in Bloom uporabljate skupaj v obdobju vegetativne faze (faza rasti).

Uporaba:

  • Gnojilo je primerno za uporabo pri hidroponiki, kokos substratu in zemlji.

Doziranje:

  • 4ml/ 1 liter vode Edino 3 komponentno gnojilo na tržišču, ki vam ob vsem naštetem nudi perfekten PH. Mešajte direktno v vodo!

V setu prejmete:

  • 1L pH perfect Bloom
  • 1L pH perfect Grow
  • 1L pH perfect Micro

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Dodatne informacije

Teža 3,7 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV 42,49  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE