Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

NOVO

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Alu PVC štirislojna zračna cev 150mm 7.62m

Alu PVC štirislojna zračna cev 150mm 7.62m proizvajalca AC Infinity

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0310

Dostava: 1 - 2 dni

38,25  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Alu PVC štirislojna zračna cev 150mm 7.62m

Alu PVC štirislojna zračna cev 150mm 7.62m proizvajalca AC Infinity

  • Alu PVC štirislojna zračna cev 150mm 7.62m proizvajalca AC Infinity  za prezračevanje, vključno s prezračevalnimi napravami HVAC, sušilnicami, prostori za gojenje in šotori.
  • Zaradi štirislojne zasnove je trpežnejši in odpornejši proti puščanju, raztrganinam in urezom.
  • Spiralna struktura iz jeklene žice je prilagodljiva in jo je enostavno namestiti na težko dostopna mesta.
  • Izdelana je iz aluminija in termoplastike; cev je mogoče skrajšati za različne uporabe.
  • Premer cevi: 8″ /150mm| Dolžina: 7.62m | Vključuje dve objemki za 8″ /100mm cevi iz nerjavečega jekla

OPIS IZDELKA

Ta cevovod je zasnovan za različne načine prezračevanja, kroženja in prenosa ogrevanja/hlajenja. Ima štirislojno zaščito, zato je trpežnejši in odpornejši proti puščanju kot enoslojne izvedbe. Notranji sloj je izdelan iz močne dvojne aluminijaste folije, ki je odporna proti ognju/plamenu. Njegova zunanja plast uporablja dvojno termoplastiko PVC, ki ščiti aluminij pred urezninami in raztrganinami, hkrati pa zaustavlja uhajanje. Vsako cev kanala drži skupaj notranja spirala iz jeklene žice, ki je prilagodljiva in jo je mogoče enostavno namestiti na težko dostopna mesta. Cev je mogoče skrajšati z rezanjem cevi, da ustreza različnim aplikacijam. Vključuje dve objemki za kanale iz nerjavnega jekla.

UPORABA

Uporablja se predvsem s sistemi kanalskih ventilatorjev pri različnih projektih kroženja zraka in prezračevanja, vključno s prostori za hidroponično gojenje in šotori, kopalnicami in podstrešji, prevozi za ogrevanje in hlajenje ter drugimi namestitvami. Uporablja se tudi za hlajenje prostorov za AV opremo, omar, regalov in omar.

 

    Proizvajalec    AC Infinity Inc.
    Ime produkta    Dual-Layer Ducting 8″ / 150mm
    Model produkta AI-DTA8
   UPC Koda 819137020375
   Dimenzije produkta
   Premer cevi    (150 mm)
   Dolžina cevi    7.62m
   Tehnične specifikacije produkta
   Zunanji sloj cevi    PVC Thermoplastica
   Notranji sloj cevi    Aluminjasta folija
   Notranja struktura    Spiral jeklena-žica

Dodatne informacije

Teža 2,25 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE