Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bio Feeding Starter Kit

Začetni komplet gnojil Bio Feeding Starter Kit, prizvajalca Green House Feeding je namenjen za gojenje rastlin skozi celotno obdobje rasti in cvetenja.

Proizvajalec: 

Green House Seeds
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07057

Dostava: 1 - 2 dni

46,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bio Feeding Starter Kit

Začetni komplet gnojil Bio Feeding Starter Kit, prizvajalca Green House Feeding je namenjen za gojenje rastlin skozi celotno obdobje rasti in cvetenja.

Začetni komplet Bio Feeding Starter Kit je komplet,sestavljen iz treh izdelkov za popolno rast od začetka do konca. Sestavljen je iz gnojila za rast,gnojila za cvetenje in ojačevalca,bogatega z mikrobi za boljšo absorpcijo hranil v rastlinah.

Lastnosti:

  • S tem kompletom gnojil boste pokrili vse potrebe svojih rastlin. V paketu so tri različne vrste, zaradi katerih bodo vaše rastline imele optimalna sredstva za izboljšanje vaše pridelave.
  • Bio StarterKit vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno ekološko pridelavo, in zadostuje za 100 -150L substrata.
  • S tem kompletom boste imeli popolna hranila od vegetativne faze do faze cvetenja, na vrhu pa popolnoma organske spojine, zaradi katerih se bo celoten proces razvijal na naraven način.
  • To je praktičen, inovativen sistem, ki vam pomaga, da kar najbolje izkoristite vse. Ne glede na to, ali veste o rastlinah ali ne, bo s tem triom gnojil na vaše vsakdanje življenje pozitiven vpliv.

Set vsebuje: 

  • 1x Bio Grow (500gr): Biološko gnojilo v zrnih,oblikovano posebej za vegetativno rast vseh rastlin.
  • 1x Bio Bloom (500gr): Organsko gnojilo v zrnih,oblikovano posebej za cikel cvetenja vseh rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih od 5 do 40Cº. Paziti pred zmrzaljo! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!
Pred vsako uporabo gnojilo dobro pretresite

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Dobro je vedeti

Organics Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

 

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE