Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bio Grow 500 g Green House Powder Feeding

Bio Grow 500 g Green House Powder Feeding je edinstveno vse-v-enem organsko mineralno gnojilo namenjeno specifično za fazo rasti. Hranila so v obliki organskih snovi, ki se počasi razkrajajo in hranijo rastlino ter naravnih mineralov, ki so neposredno dostopni rastlini za takojšen učinek. Gnojilo je primerno za bio pridelavo.

Proizvajalec: 

Green House Seeds
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07064

Dostava: 1 - 2 dni

29,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bio Grow 500 g Green House Powder Feeding

Bio Grow 500 g Green House Powder Feeding je edinstveno vse-v-enem organsko mineralno gnojilo namenjeno specifično za fazo rasti. Hranila so v obliki organskih snovi, ki se počasi razkrajajo in hranijo rastlino ter naravnih mineralov, ki so neposredno dostopni rastlini za takojšen učinek. Gnojilo je primerno za bio pridelavo. Bio Grow vsebuje koristne bakterije in glive, ki izboljšajo dejavnost mikrobov v substratu. Bio Grow je potrebno vmešati v substrat pred sajenjem ali pozneje plitko v vrhnjo plast zemlje. Lahko uporablja v vrtni zemlji, šotnih mešanicah in kokosovih vlaknih. Hranila se bodo 8 tednov počasi sproščala v substrat.

PREDNOSTI:

 • Enostavna uporaba
 • Odlična zasnova in učinkovitost
 • Primeren za vse vrste substratov
 • Lahko se uporablja v organski pridelavi
 • Vsebuje koristne bakterije in glive

UPORABA IN DOZIRANJE:

 • GHF Bio Grow vmešajte v substrat pred sajenjem ali pozneje v vrhno plast zemlje
 • Uporabite 3g na liter substrata
 • Za vzdrževanje osnovnih rastlin za izdelavo potaknjencev (mame), vmešajte na vrhu 2-3g BioGrow na liter substrata vsaka 2 meseca
 • Če je doba rasti krajša od 8 tednov, zmanjšajte količino na največ 2g na liter substrata
 • Za potaknjence in mlade rastline uporabite polovično dozo
 • Če je doba rasti daljša od 2 mesecev, potresite ob rastlino 2-3g na liter substrata in plitko vmešajte
 • Izdelek hranite v originalni embalaži v suhem in hladnem prostoru izven dosega otrok in domačih živali

Vsebina vrečke zadostuje za pripravo 170 do 330 Litrov substrata

LASTNOSTI:

 • Organomineralno gnojilo v prahu
 • Vrednost NPK 7 – 2 – 4
 • Vsebuje tudi kalcij (5,7%) in magnezij (2,4%)
 • Sestava: 20% organski ogljik, 7% organski dušik, 2% vodotopen fosforjev pentoksid in amonijev citrat, 4% vodotopen kalijev oksid, 8% kalcijev oksid, 4% magnezijev oksid, 9% žveplov trioksid, 34% organske snovi v raznih oblikah

Pozor: pri uporabi Green House Feeding BioGrow se lahko na vrhu substrata pojavi micelij koristnih gliv. Micelij ni škodljiv ljudem, živalim ali rastlinam. Glive pomembno vplivajo na zdravo življenje v substratu in so pomemben člen pri razkroju organskih snovi, kot so enostavni sladkorji, aminokisline in podobno, hkrati pa pomagajo pri pretvorbi mineralov v oblike, ki so dostopne rastlinam.Micelija ne odstranjujte in bo sam izginil v nekaj dneh!

Opozorilo! Prekomerno gnojenje lahko škoduje rastlini in poškoduje medij v katerem gojite rastline. Hraniti izven dosega otrok v temnem prostoru. Pred uporabo pretresite vsebino.

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,65 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE