Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna CalMag Agent 5 L

Canna CalMag Agent 5 L je aditiv z kalcijem in magnezijem, namenjen za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih in hidroponiki.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0195

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

45,25  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Canna CalMag Agent 5 L

Canna CalMag Agent 5 L je aditiv z kalcijem in magnezijem, namenjen za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih in hidroponiki.

Če živite v območju z mehko vodo, potem morate uporabljati novo izdan produkt, agent CalMag od Canna. Canna CalMag Agent (1l), razvit zaradi priljubljenega povpraševanja, pomaga pri utrjevanju mehke vode, tako da v hranilno raztopino vnese dodatne količine kalcija in magnezija.

Mehka voda ima na splošno vrednost odčitavanja približno 0,2, optimalna raven za močno in zdravo rast rastlin pa je med 0,4 in 0,7. Če uporabljate sredstvo Canna CalMag, ne bo samo dodalo prepotrebnega kalcija in magnezija, temveč bo tudi dvignilo EC na potrebno raven.

Z uporabo sredstva Canna CalMag Agent, skupaj s povečanjem ES, se bo izboljšala absorpcija hranil rastlin in zmanjšale pomanjkljivosti, kar bo povzročilo močnejše in bolj zdrave rastline z izboljšano pridelavo sadja in cvetov.

Canna CalMag Agent se lahko uporablja tudi na območjih s trdo vodo, katerih vrednost odčitavanja EC je večja od 0,8, vendar Canna svetuje, da je treba za prvo zmanjšanje vrednosti EC uporabiti filter za povratno osmozo (RO), nato pa sredstvo CalMag dodati, dokler EC ne doseže zahtevano 0,4.-0,7.

Lastnosti:

 • Idealno razmerje med Ca in Mg (3 : 1)
 • Močno koncentriran
 • Izboljša slabo kakovost vode
 • Izboljša vnos hranil
 • Močnejše, bolj zdrave rastline
 • Zmanjša dovzetnost za pomanjkanje / bolezni
 • Pomaga pri stabilizaciji ravni ES v regijah z mehko vodo
 • Zagotavlja dodatne ravni kalcija in magnezija
 • Spodbuja bolj zdravo in močnejšo rast rastlin
 • Izboljša pridelavo sadja in cvetov
 • Lahko se uporablja v regijah s trdo vodo pri uporabi povratne osmoze (RO)
 • Canna CalMag Agent je tudi zelo koncentrirana formula, zato je le 1 ml na liter vode vse, kar je potrebno za izboljšanje zdravja, rasti in pridelave cvetov vaših rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE