BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna MONO 17% Dušik 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna MONO 17% Dušik 1 L stimulira rast rastlin ter igra ključno vlogo pri proizvodnji beljakovin ter energijski presnovi.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1011

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

15,33  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Canna MONO 17% Dušik 1 L

Canna MONO 17% Dušik 1 L pomaga spodbuditi rast. Lahko se uporablja v kombinaciji s hranljivimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.

Canna Mono Dušik spodbuja rast vaših rastlin. Ima pomembno vlogo pri proizvodnji beljakovin in pri presnovi energije, kar je bistveno za razvoj rastline. Uporablja se lahko za pomanjkanje dušika in kot dopolnilno hranilo za spodbujanje rasti.

Dušik je tudi bistven prehranski element za izboljšanje proizvodnje sokov v rastlinah. Rastlina lahko tekočino neposredno absorbira in izboljša vegetativno rast.

Dušik ima vodilno vlogo pri sintezi beljakovin in pri energijski presnovi, zato je ključnega pomena za razvoj rastline. Poleg tega vpliva na klorofil, DNK in sekundarne presnovke ter poveča odpornost rastline. Z izjemo gnojil, ki vsebujejo koncentrirani sulfat, lahko gnojilo s tekočim Dušikom mešamo z večino gnojil.

Vsebuje:

  • Amonij 6 %, Dušik 11 % in Nitrat 10 %. Vsebuje tudi MgO 2,5 % in CaO 6,5 %

Uporaba:

  • Uporabljati ga je treba kot Dušikovo gnojilo, med drugim tudi v primeru pomanjkanja Dušika (tudi v fazi generativne rasti)
  • Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti
  • S hranilno raztopino ali s škropljenjem listov (1 ml / L)

Doziranje:

  • 10 – 20 ml koncentrata razredčimo na 10 litrov vode

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.