Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

CO2 Tablete NoMercy Supply

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

CO2 Tablete NoMercy Supply so primerne za uporabo v vašem prostoru za gojenje rastlin v času vegetacije in cvetenja. Co2 tablete No Mercy so zelo dobrodošle za uporabo, ko imate v vašem prostoru povišano temperaturo nad 30 ali ko imate v prostoru zelo slabo zračnost z svežim zrakom. Co2 tablete so primerne tudi za akvaristiko!

Proizvajalec: 

No Mercy Supply
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0215-2

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

10,15  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

CO2 Tablete NoMercy Supply so primerne za uporabo v vašem prostoru za gojenje rastlin v času vegetacije in cvetenja. Co2 tablete No Mercy so zelo dobrodošle za uporabo, ko imate v vašem prostoru povišano temperaturo nad 30 ali ko imate v prostoru zelo slabo zračnost z svežim zrakom. Co2 tablete so primerne tudi za akvaristiko!

Količina:

  • 60. CO2 tablet

CO2 Tablete NoMercy Supply so primerne za uporabo pri vseh tehnikah gojenja, bodisi v zemlji, kokos ali hidroponiki in akvarijih.

Uporaba:

  • CO2 tablete No Mercy dodate v vaš zalogovnik z vodo. 1 tableta zadošča za 100 L vode. Tableta se razstaplja v vodi od 4-6 ur.
  • CO2 Tablete NoMercy Supply so primerne za uporabo pri vseh tehnikah gojenja, bodisi v zemlji, kokos ali hidroponiki in akvarijih.
  • Uprorabite 1x tableto na 100L saj več tablet ne bo dajalo boljših rezultatov

Pomembno!

  • CO2 dodajajte, ko je v prostoru prižgana svetilka! Ponoči/ v temi rastline ne sprejemajo CO2-ja

Primerne tudi za akvaristiko!!

Poreklo: Nizozemska

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

Krmilniki, Prezračevanje, Senzorji in sonde

43,01  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Ventilatorji

133,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.